آموزش آشپزی / طرز تهیه گیجاواش تره گیلانی

گیجاواش تره یکی از انواع غذاهای خوشمزه گیلانی می باشد که طرز تهیه این خورش ساده را میتوان به عنوان پیشنهاد غذا برای نهار یا شام، استفاده کرد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، گیجاواش تره یکی از غذاهای شمالی سالم و ساده می باشد که اصالت این غذا گیلانی است. خورش گیجاواش تره یک غذای سالم و مقوی است که خیلی سریع و آسان تهیه می شود که شما می توانید طرز تهیه این غذا را در ادامه بخوانید.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه ترشی فندق

مواد لازم گیجاواش تره
مواد لازم میزان لازم
سبزی گیجاواش ۲۰۰ گرم
تخم اردک ۲ عدد
برگ سیر ۱۰۰ گرم
زردچوبه ۱/۲ ق چ
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه گیجاواش تره

برای پخت این غذای شمالی خوشمزه مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول :

ابتدا برگ سیر را به خوبی شسته و اجازه دهید تا آب آن گرفته شود. پس از خشک شدن برگ سیر آن را به صورت نیم سانت نیم سانت خرد کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم :

گیجاواش را نیز شسته سپس آبکش کنید و در ادامه مانند برگ سیر آن را خرد کنید.

مرحله سوم :

تخم اردک ها را در یک کاسه شکسته و با کمک چنگال هم بزنید سپس به آن مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

مرحله چهارم :

در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و برگ سیرها را با مقداری زردچوبه سرخ کنید.

مرحله پنجم :

پس از کمی تفت دادن برگ سیر، گیجاواش را نیز به برگ سیرها اضافه کنید و تفت دهید. پس از چند دقیقه حرارت را کم کنید و درب تابه را بگذارید تا سبزی ها نرم شوند.

مرحله ششم :

پس از پخت سبزی ها تخم اردک آماده شده را به سبزی اضافه کنید و اجازه دهید تا تخم اردک ها نیز بپزد سپس همراه با برنج سرو کنید.

کد خبر: 1206441

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =