به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، گیجاواش تره یکی از غذاهای شمالی سالم و ساده می باشد که اصالت این غذا گیلانی است. خورش گیجاواش تره یک غذای سالم و مقوی است که خیلی سریع و آسان تهیه می شود که شما می توانید طرز تهیه این غذا را در ادامه بخوانید.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی / طرز تهیه ترشی فندق
مواد لازم گیجاواش تره
مواد لازم میزان لازم
سبزی گیجاواش ۲۰۰ گرم
تخم اردک ۲ عدد
برگ سیر ۱۰۰ گرم
زردچوبه ۱/۲ ق چ
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه گیجاواش تره
برای پخت این غذای شمالی خوشمزه مراحل زیر را دنبال کنید.
مرحله اول :
ابتدا برگ سیر را به خوبی شسته و اجازه دهید تا آب آن گرفته شود. پس از خشک شدن برگ سیر آن را به صورت نیم سانت نیم سانت خرد کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم :
گیجاواش را نیز شسته سپس آبکش کنید و در ادامه مانند برگ سیر آن را خرد کنید.
مرحله سوم :
تخم اردک ها را در یک کاسه شکسته و با کمک چنگال هم بزنید سپس به آن مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
مرحله چهارم :
در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و برگ سیرها را با مقداری زردچوبه سرخ کنید.
مرحله پنجم :
پس از کمی تفت دادن برگ سیر، گیجاواش را نیز به برگ سیرها اضافه کنید و تفت دهید. پس از چند دقیقه حرارت را کم کنید و درب تابه را بگذارید تا سبزی ها نرم شوند.
مرحله ششم :
پس از پخت سبزی ها تخم اردک آماده شده را به سبزی اضافه کنید و اجازه دهید تا تخم اردک ها نیز بپزد سپس همراه با برنج سرو کنید.
نظر شما