به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، خوردن یک صبحانه کامل و سالم در گام نخست، احتمال افزایش وزن را کاهش می دهد و در ادامه، افزایش تمرکز را به همراه دارد.
بیشتر بخوانید:
چرا برخی کودکان بد غذا هستند؟
خوردن صبحانه برای همه افراد، به ویژه کودکان بسیار مهم و ضروری است؛ به ویژه کودکانی که در سنین رشد هستند.
افرادی که صبحانه نمی خورند، بعد از گذشت چند ساعت و در میانه روز احساس ضعف و خستگی مفرط را تجربه می کنند. بنابراین توصیه می شود هیچگاه وعده صبحانه را از برنامه غذایی خود و کودکتان حذف نکنید.
کودکانی که به مدرسه می روند برای داشتن تمرکز کافی برای توجه به درس و یادگیری باید وعده صبحانه را در برنامه غذایی خود داشته باشند. بسیاری از کودکان میل به خوردن صبحانه ندارند، حذف صبحانه در طولانی مدت بر عملکرد مغز تأثیر می گذارد و باعث اختلال در عملکرد میشود. این موضوع باید در مدارس هم آموزش داده شود و به کودکان آموزش دهند که خوردن یا نخوردن صبحانه چه پیامدهایی دارد. کودکانی که از صبحانه خوردن فرار میکنند، واکنش نامطلوب بیشتری نسبت به محیط اطراف دارند و پرخاشگر میشوند، این کودکان برای نرفتن به مدرسه تلاش بیشتری میکنند و میل به توجه به درس و حاضر بودن در کلاس درس در آنها کاهش مییابد.
برای اینکه میل کودک خود را به این وعده غذایی افزایش دهیم، رعایت نکات زیر می تواند کارآمد باشد:
تنوع را در تهیه صبحانه کودکان فراموش نکنید، برای این کار می توان از ظرفهای رنگی استفاده کرد. آماده کردن صبحانههای ساده باعث میشود میل کودک به خوردن صبحانه کاهش یابد. بنابراین سعی کنیم به این وعده غذایی رنگ و لعاب دهیم و ظاهری جذاب به آن بدهیم تا کودک تشویق به خوردن صبحانه شود.
کودک را در خوردن صبحانه آزاد بگذاریم، انتظار نداشته باشیم کودک با میل ما به سمت غذا کشیده شود و هر زمان مایل بودیم سر میز صبحانه حاضر شود، بنابراین توصیه می شود به کودک فرصت دهیم بعد از بیدار شدن از خواب، زمانی که دوست داشت صبحانه بخورد.
به سالم بودن مواد غذایی مورد استفاده در صبحانه، توجه داشته باشیم.
برخی از کودکان دوست دارند صبحانه گرم بخورند، برای این گروه از کودکان می توان مواردی نظیر ساندویچ های گرم، عدسی یا شیر برنج تهیه کرد.
برخی از کودکان از نشستن سر میز خودداری میکنند و لقمه گرفتن را دوست ندارند، می توان برای این گروه از کودکان ساندویچ آماده در بشقاب تدارک دید.
برخی از کودکان دوست دارند شیر با غلات صبحانه بخورند. سلیقه و علایق کودکان با هم متفاوت است، بنابراین انتظار نداشته باشیم که کودکمان نان و پنیر یا کره و مربا بخورد و در تهیه صبحانه به این نکته توجه داشته باشیم که تمام گروه های غذایی را شامل شود.
سعی کنیم از آماده کردن صبحانه تکراری و یکنواخت برای کودک خود پرهیز کنیم، زیرا این اتفاق باعث کور شدن میل کودک به خوردن صبحانه می شود. از غذاهای جدید در تهیه این وعده غذایی استفاده کنیم.
اغلب افراد شاغل به دلیل مشغله ای که دارند فرصت کافی برای تهیه صبحانه با ظاهری زیبا که کودک را به خود جذب کند ندارند. بنابراین می توان صبحانه کودک را از شب قبل در ظرف غذایی که با خود به مهد یا مدرسه می برد، آماده کرد.
انتهای پیام/
نظر شما