به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ در پایان معاملات چهارمین روز هفته، دماسنج اصلی تالار شیشهای با افت 0.07 درصدی، معادل 15 هزار و 907 واحد از ارتفاع این شاخص، در سطح دو میلیون و 245 هزار واحدی قرار گرفت.
بیشتر بخوانید:
بورس افت کرد / کاهش۱۶ هزار واحدی شاخص کل
کاهش ارتفاع نماگر اصلی تالار شیشهای در حالی اتفاق افتاد که شاخص هموزن بهعنوان نشاندهنده روند عمومی قیمت شرکتهای کوچک و متوسط، عملکردی موازی را به ثبت رساند. شاخص هموزن نیز با افت 1.35 درصدی (معادل 10 هزار و 384 واحد)، تا پله 759 هزار و 824 واحدی پایین رفت.
معاملات بورس تهران در آیینه آمار و ارقام
تابلو بورس اوراق بهادار تهران، ارزش معاملات خرد (سهام، حق تقدم و صندوقهای سهامی) را در روز سهشنبه، چهار هزار و 152 میلیارد تومان نشان میداد. گفتنی است تابلو بورس اوراق بهادار تهران، حجم معاملات چهارمین روز هفته را نیز 11 میلیارد و 100 میلیون برگه سهم نشان میدهد.
کارشناسان معتقدند هر چه حجم معاملات در محدودههای فعلی شاخص کل، سطوح بالاتری را لمس کند، چشمانداز روشنتری از موج تازه شاخص کل در ذهن سهامداران ترسیم میشود. چرا که ورود سهامداران تازهنفس، راه صعود را هموارتر میکند.
همچنین بررسی آمار مالکیت افراد حقیقی در این روز حکایت از ورود سرمایه آنها به بازار سهام دارد. شاخص ورود و خروج سرمایه حقیقی در پایان معاملات روز سهشنبه بورس، خبر از خروج 553 میلیارد تومانی پول حقیقی به سهام، حق تقدم و صندوقهای سهامی میدهد.
پیش بینی بورس چهارشنبه 15 فروردین 1403
بازار سهام پس از تعطیلات دو روزه میان هفته، در حالی بازگشایی شد که بیش از 90 درصد نقشه بازار سرخپوش بود. با توجه به بالاگرفتن تنشهای سیاسی در بعد از ظهر روز دوشنبه، واکنش منفی بازار دور از انتظار نبود.
همین موضوع باعث شد تا اسکناس آمریکایی در کانال سوم کریدور ششم قرار گیرد و از سوی دیگر روند خرید در بازار طلا نیز تشدید شود. به نظر میرسد در صورت فروکش هیجانات ناشی از افزایش تنشهای سیاسی و نظامی، روند رو به رشد دلار و طلا با اصلاح همراه شود.
با این وجود در نیمه دوم بازار سهام اما، جریان دادوستدها در نمادهای شاخصساز بهبود یافت و فروشندگان کمی عقب کشیدند. این موضوع باعث شد رفته رفته بازار به سمت تعادل حرکت کند و ارزش سفارشهای خرید و فروش به سطوح نزدیک برسد.
به طور کلی در رابطه با بازار سهشنبه میتوان بیان کرد، برآیند معاملات، جمع شدن منفی ابتدای وقت و کاهش فشار فروش تدرجی بازار بوده است. رشد قیمت دلار و چشمانداز صعودی آن باعث شده است سهامداران احتمال رشد نرخ نیمایی را در قیمت نمادها لحاظ کنند.
به همین واسطه، هیجان فروش کمتری نسبت به گذشته در زمان شوکهای این چنینی به بازار وارد میشود. در صورتی که اتفاق غیرمنتظرهای در فضای سیاسی مرتبط رخ ندهد، میتوان انتظار تعادل بازار و تمایل اهالی تالار شیشهای به سمت سبزپوش شدن نیمی از نمادهای نقشه معاملات را داشت.
انتهای پیام/
نظر شما