کیک برنج چیست و چه فوایدی دارد؟

این روزها یکی از تنقلات مصرفی برای افرادی که در حال کاهش وزن هستند کیک برنجی یا rice cake است که بهتر است اطلاعات بیشتری در مورد این میان وعده بدانید.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، این روزها یکی از تنقلات مصرفی برای افرادی که در حال کاهش وزن هستند کیک برنجی یا rice cake است که بهتر است اطلاعات بیشتری در مورد این میان وعده بدانید.

بیشتر بخوانید:

منابع غنی اسیدهای چرب امگا ۳ برای کدام افراد مفید است؟

حسین تقی زاده بیلندی کارشناس تغذیه در این باره معتقد است: کیک برنجی اساساً بدون چربی بوده و حاوی کالری، فیبر و پروتئین کمی است، بنابراین مصرف کیک برنجی با منابع غذایی پروتئین و فیبری می‌تواند به کنترل قند خون کمک کند.

وی می گوید: کیک‌های برنجی که از برنج پف‌کرده به‌صورت کیک فشرده شده تهیه می‌شوند، اغلب به عنوان جایگزین کم کالری برای نان و کراکر مصرف می‌شوند. در حالی که انواع طعم‌دار آن موجود است، ابتدایی‌ترین نوع آن فقط از برنج و گاهی نمک ساخته می‌شود. همانطور که ممکن است انتظار داشته باشید، آنها به تنهایی طعم مطلوب و دوست داشتنی ندارد.

خواص تغذیه ای کیک برنجی

یک کیک برنجی ساده (۹ گرم) که از برنج قهوه ای تهیه می شود، شامل موارد زیر است:

کالری: ۳۵

کربوهیدرات: ۷ گرم

فیبر: ۰ گرم

پروتئین: ۱ گرم

چربی: ۰ گرم

نیاسین: ۴ درصد از تیاز روزانه (DV)

پانتوتنیک اسید: ۲ درصد از DV

منگنز: ۱۵ درصد DV

مس: ۴ درصد DV

سلنیوم: ۴ درصد از DV

منیزیم: ۳ درصد از DV

فسفر: ۳ درصد از DV

روی: ۲٪ از DV

همچین حاوی حداقل مقادیر چندین ویتامین و مواد معدنی دیگر هستند. میزان سدیم آنها ممکن است متفاوت باشد. اگر مراقب میزان مصرف نمک خود هستید، سدیم موجود در کیک برنجی خود را بررسی کنید.به خاطر داشته باشید که این اطلاعات تغذیه فقط برای کیک برنجی ساده است. انواع طعم دار اغلب حاوی قندهای اضافه شده و سایر مواد هستند.

فواید کیک برنجی

برخی از مزایای کیک برنجی شامل موارد زیر است:

کالری کمی دارند (کیک برنج (۹ گرمی) دارای ۳۵ کالری)

معمولاً بدون گلوتن هستند (گزینه خوبی برای افرادی است که نسبت به گلوتن حساسیت دارند)

گاهی اوقات با غلات کامل تهیه می شوند (می تواند اثرات قند خون را کاهش دهد و احتمال افزایش قند خون پس از مصرف را کاهش دهد.)

مضرات کیک برنجی

محدودیت در ارزش غذایی:

از آنجا که کیک برنجی بیشتر کربوهیدرات است، ارزش غذایی آن محدود است. اگر آن را به تنهایی مصرف کنید، ممکن است احساس گرسنگی زودرسی کنید زیرا فقط کمی فیبر و پروتئین دارد.

افزایش قند خون:

کیک برنجی عمدتاً کربوهیدرات است که می‌تواند سطح قند خون را به سرعت افزایش دهد، به خصوص اگر به تنهایی مصرف شود، اما با ترکیب آن با منابع پروتئینی مانند گوشت، مرغ، ماهی یا سبزیجات و فیبری مانند میوه‌ها و سبزیجات می‌توان این اثرات منفی را کاهش داد.

مواد افزودنی نامعلوم:

بسیاری از کیک های برنجی حاوی مواد افزودنی هستند که ممکن است برای سلامتی مضر باشند، مانند شکر اضافه شده و روغن‌های نامناسب.به همین دلیل است که مصرف کیک برنجی به میزان معقول و با توجه به ترکیبات غذایی دیگر مصرفی توصیه می‌شود.

سعی کنید کیک برنجی را با:

هوموس و خیار و گوجه فرنگی خرد شده

پنیر و خیار و گوجه فرنگی خرد شده

کره بادام زمینی و موز ورقه شده

کره بادام و توت فرنگی ورقه شده

بوقلمون و گوجه فرنگی خرد شده

لوبیا سفید و تربچه

سالاد تن ماهی و کرفس

یک تخم مرغ و گوجه فرنگی خرد شده

نتیجه گیری

کیک برنجی، اگرچه می‌تواند یک میان‌وعده خوشمزه و خوش‌طعم باشد، اما به تنهایی به عنوان یک گزینه سالم برای مصرف نمی‌تواند در نظر گرفته شود. توجه به ترکیبات غذایی دیگر و ترکیب آن با منابع پروتئینی و فیبری می‌تواند کمک کننده باشد تا اثرات منفی آن بر سلامتی کاهش یابد و مصرف آن به حداقل برسد.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1227525

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =