برگزاری چهارمین دوره رویداد صدرا در دانشگاه آزاد نجف آباد

ریاست دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد: امسال رویداد "صدرا" را ویژه‌ی رشته‌های علوم انسانی و هنر برگزار می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از نجف آباد، فرید نعیمی، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد با اشاره به برگزاری چهارمین دوره‌ی رویداد و نمایشگاه "صدرا" در این واحد دانشگاهی عنوان کرد: ما سه دوره‌ی موفق از این رویداد را برگزار کردیم که هر دوره تجاربی را برای ما فراهم کرد. "صدرا" تقاطع دانشجو و فرصت شغلی و محل قرار گرفتن دانشجو در معرض کسب فرصت شغلی است.

وی ادامه داد: تفاوت امسال با سال‌های قبل این است که، امسال رویداد "صدرا" را ویژه‌ی رشته‌های علوم انسانی و هنر مثل حقوق، روانشناسی، تربیت بدنی، مدیریت طراحی دوخت، هنر، معماری و... برگزار می‌کنیم و تعداد غرفه‌های رشته‌های فنی مهندسی و شرکت‌های مخاطب‌شان کاهش داده‌ شده است. امیدوار هستیم که با حضور حداقل ۷۰ شرکت با ۷۰۰ فرصت شغلی در تاریخ ۲۳ و ۲۴ اردیبهشت فرصت خوبی برای دانشجویان فراهم شود.

نعیمی در پاسخ به این سوال که استانداردهای حضور در این دوره چه تغییراتی داشته است، گفت: چون برای نخستین بار این رویداد را برای رشته‌های علوم انسانی برگزار می‌کنیم، اولویت اصلی ما این است که افرادی را در رویداد "صدرا" بپذیریم که بتوانند در طرح پویش به دانشجو کمک کنند.

وی افزود: تصمیم نداشتیم که شرکت‌هایی را در این رویداد وارد کنیم که نتوانند الزامات و شرایط اولیه را برای دانشجو فراهم کنند. بر همین اساس نسبت به دوره‌های گذشته و با تجارب کسب شده، در انتخاب شرکت‌ها دقت نظر بیشتری صورت گرفته است.

رئیس دانشگاه آزاد نجف آباد با اشاره به تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه طی سال‌های اخیر بیان کرد: ارتباط صنعت و دانشگاه، یک ارتباط و موضوع بسیار قدیمی است که همیشه وجود داشته است. صنعت انتظار دارد که نیروی انسانی با ظرفیت، علم و مسئولیت پذیری بالا جذب کند و از طرف دیگر دانشگاه محل تربیت و پرورش افرادی است که این شاخص‌ها را کسب کنند. "صدرا" و طرح "پویش" تلاش می‌کند قبل از اینکه دانشجو به مرحله فارغ التحصیلی برسد، به نکات مهمی که در بازار کار واقعی می‌تواند موثر باشد.

نعیمی در ادامه با اشاره به مزایای فراهم شدن فرصت قرار گرفتن دانشجو در محیط کار واقعی گفت: برآورد ما طی سه دوره‌ی قبل رویداد این است که دانشجوها وقتی با محیط کار واقعی آشنا می‌شوند نسبت به انتخاب رشته خود تردید می‌کنند، مثلا دانشجویی که رشته‌ی مکانیک را انتخاب کرده و الان در محیط کار وارد می‌شود و متوجه می‌شود چندان به این موضوع علاقه‌مند نیست.

وی اضافه کرد: این مسئله می‌تواند مثبت و گاهی اندکی ناامید کننده باشد، از این جهت که دانشجو در ترم‌های پایین متوجه می‌شود که لازم است مسیر زندگی خود را تغییر دهد می‌تواند اتفاق مثبتی باشد. اما نکته‌ی منفی اینجاست که نشان می‌دهد که فرآیند انتخاب رشته در نظام آموزش عالی کشور ما دچار خلل جدی است و دانش آموز طی دوران تحصیل خود متوجه نمی‌شود که کدام رشته مناسب او است.

رئیس دانشگاه آزاد نجف آباد درباره‌ی استقبال دانشجویان از ابتکار جدید رویداد گفت: معمولا بزرگ‌ترین ضعف ما عدم دقت دانشجو به روش‌های اطلاع رسانی است. در حال حاضر حدود ۳۰۰ دانشجو در سامانه ثبت‌نام و اعلام آمادگی کرده‌اند اما به نظر می‌رسد ما همچنان در ایجاد فرهنگ "صدرا" در دانشجوهایمان در حال طی کردن قدم‌های اول هستیم.

وی ادامه داد: وقتی به صورت میدانی وارد مصاحبه با دانشجو می‌شویم متوجه می‌شویم بعضی از دانشجوها تا به حال عنوان رویداد "صدرا" به گوش‌شان نخورده است و به همین علت وقتی دانشجو در فضای رویداد قرار می‌گیرد و با مفهوم رویداد و فرصت‌های آن مواجه می‌شود به شدت استقبال می‌کند. امیدوار هستیم در این دو روز حداقل ۳۰۰۰ دانشجو را در این مدار قرار دهیم.

خبرنگار: فاطمه لشنی زند

انتهای خبر/

کد خبر: 1229988

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =