به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، هویج یک نوع سبزیجات ریشهای است که در بسیاری از مناطق دنیا پرورش مییابد. عمده قسمت قابل استفاده هویج، ریشههای آن هستند که به صورت خام یا پخته در غذاها استفاده میشوند. این گیاه اصلیترین منبع ویتامین A در جیره غذایی انسان است و حاوی مقادیر قابل توجهی فیبر، ویتامین C ، کلسیم، پتاسیم و آهن است.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی/ طرز تهیه بورانی هویج به روش ارومیهای
اگر به صورت منظم آب هویج بخورید کبد شما از سموم پاکسازی می شود و بیشتر سموم موجود در کبد شما از بدن شما خراج می شود.
مصرف آب هویج و آب اسفناج و کمی آب باعث می شود که عملکرد کبد شما خیلی بهتر شود. آب هویج به دلیل داشتن ویتامین A باعث می شود که بدن به بیماری های کبدی مبتلا نشود.
تحقیقات علمی نشان می دهد یکی از بهترین درمان های برای درمان نارسایی های کبدی خوردن آب هویج است. توجه داشته باشید که مواد غذایی با فیبر بالا برای بهبودی بیماری کبد چرب مفید هستند. آب هویج دارای خواص آنتی اکسیدانی است و از کبد شما محافظت می کند.
انتهای پیام/
نظر شما