کسب رتبه اول کشوری در توسعه اقتصاد دانش بنیان توسط قزوین

معاون اقتصادی استاندار قزوین گفت: در سال گذشته ۱۷ هزار نفر در استان قزوین بیمه شده‌اند، درصورتی که میانگین بیمه‌شدگان به طور سالانه چهار هزار نفر بوده است. توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و قرار گرفتن استان قزوین در رتبه اول با ۸۶ امتیاز و فعالیت ۱۶۳ شرکت دانش‌بنیان در استان قزوین دستاورد دیگری است.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از قزوین؛ علی رحمانی معاون اقتصادی استاندار قزوین در نشست هم‌اندیشی اصحاب رسانه با استاندار قزوین که دوشنبه چهارم تیر ماه در سالن جلسات باغستان قزوین برگزار شد، اظهار کرد: در زمستان گذشته قزوین نرخ بیکاری خود را با کمتر از ۵ درصد در کل استان تجربه کرده است این در حالی است که میانگین نرخ بیکاری در کشور ٨.١ بود به معنای دیگر ما در حال حاضر کمبود نیروی کار داریم.

معاون اقتصادی استاندار قزوین بیان کرد: در سال گذشته ۱۷ هزار نفر در استان قزوین بیمه شده‌اند، درصورتی که میانگین بیمه‌شدگان به طور سالانه چهار هزار نفر بوده است، توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و قرار گرفتن استان قزوین در رتبه اول با ۸۶ امتیاز و فعالیت ۱۶۳ شرکت دانش‌بنیان در استان قزوین دستاورد دیگری است.

وی خاطرنشان کرد: ارتقاء پارک علم و فناوری استان قزوین از سطح ۳ به سطح ۲، حذف تسهیلات خوب ملی در راستای توسعه فعالیت‌های اقتصادی، قرار گرفتن در جایگاه دوم جذب سرمایه‌گذاری خارجی پس از اصفهان، جذب ۹ همت تسهیلات اقتصادی از محل سفر رئیس جمهور دیگر اقدامات مثبت تیم استانداری قزوین بود.

رحمانی گفت: در حال حاضر ۹۶۸ واحد تولیدی در حال احداث است که سرمایه‌ای قریب به ۲۹.۵ همت در آن سرمایه‌گذاری شده است و ۱۸۱ واحد تولیدی در عمر دولت سیزدهم احیا و به چرخه تولید بازگشته‌اند، آغاز فعالیت گمرک شهرک چرمسازی برای ما یک فرصت اقتصادی بود که صادرات استان‌های مجاور هم از آن انجام می‌شود و برای ما ارزش افزوده و درآمد به همراه دارد.

وی ادامه داد: سال گذشته خرید تضمینی گندم ۱۸۵ تن از مجموع ۲۵۰ تن گندم تولید شده استان بوده است و امسال بیش از ۲۰۰ تن از مجموع ۳۰۰ تن گندم تولید شده است. استان قزوین از قرار هر کیلو ۱۷۵۰۰ تومان خریداری می‌شود و در صورت با کیفیت بودن گندم مبلغ پرداختی در هر کیلو بیشتر نیز خواهد شد.

رحمانی در پایان اظهار کرد: براساس یک توافق کشوری کارخانه‌ها در ایام پیک مصرف برق می‌توانند یک ماه به طور کامل کارخانه خود را تعطیل کنند یا بپذیرند هفته‌ای ۲ روز تعطیل باشند و یا تولید خود را در این ایام کاهش دهند، قطعی برق واحدهای تولیدی براساس یک برنامه ملی است اما نکته مثبت این است که همه قطعی‌ها با اطلاع واحدهای تولیدی انجام می‌شود.

خبرنگار: حدیثه کاظمی

انتهای خبر/

کد خبر: 1235190

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =