به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ اوایل تیرماه امسال، مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران، از احتمال هفتساله شدن دوره ششم شوراهای اسلامی شهر و روستا خبر داد و اعلام کرد: این موضوع درخواست شوراهای سراسر کشور است و قرار است در قالب طرحی از سوی شورای عالی استانها به مجلس شورای اسلامی ارسال شود. در صورت تأیید مجلس، دوره ششم شوراها هفتساله خواهد شد.
بیشتر بخوانید؛
«انتقال پایتخت» از ایدهپردازی تکراری تا شجاعت
چمران با اشاره به تجربههای گذشته اظهار کرد که در یکی از دورههای قبلی شوراها نیز زمان آن از چهار سال به شش سال افزایش یافته بود.
وی تأکید کرد که پیگیری این موضوع از طریق مجلس و رایزنی با نمایندگان ضروری است.
علیرضا زاکانی؛ شهردار تهران، به این موضوع واکنش نشان داد و مخالفت خود را با تلاشها برای هفتساله شدن شوراهای شهر ابراز کرد.
وی گفت: مردم باید پس از دوره چهار ساله، امکان ارزیابی عملکرد شوراها و شهرداریها را داشته باشند.
زاکانی تصریح کرد که این تصمیم، سه سال فرصت رجوع به آرای مردم را به تأخیر میاندازد و اراده مردم از هر مصلحتسنجی بالاتر است.
به گزارش تسنیم، در تاریخ یکم خردادماه، نمایندگان مجلس شورای اسلامی با برگزاری انتخابات هفتمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در سال 1404 به صورت سهساله موافقت کردند.
با این حال، در تاریخ 20 شهریورماه، موسیالرضا حاجی بگلو، رئیس جدید شورای عالی استانها، از تصویب طرح هفتساله شدن دوره ششم شوراهای اسلامی خبر داد.
وی اعلام کرد که این طرح دو فوریتی به مجلس ارسال میشود و هدف این طرح، کاهش هزینهها و پیشگیری از اتلاف وقت است، اما نهایی شدن آن نیازمند تصویب مجلس و تأیید شورای نگهبان است.
براساس این گزارش در صورت تصویب نهایی، انتخابات شوراهای اسلامی در سال آینده برگزار نخواهد شد و دوره ششم سه سال دیگر تمدید میشود تا همزمان با انتخابات دوره پانزدهم ریاست جمهوری باشد.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/
نظر شما