۵ خواص دارچین که با خواندن آن شگفت زده می‌شوید

در واقع پوست درخت دارچین است که به عنوان ادویه دارچین استفاده می شود و مصرف آن فواید بسیاری دارد.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، دارچین یک ادویه ای بسیار خوشمزه و طعم دهنده است. به این دلیل که خواص دارویی دارچین ، دارای ارزش بسیاری است و امروزه، علم جدید خاصیت دارچین که مردم هزاران سال قبل می‌دانستند، تایید کرده است. دارچین از پوست درختی که در تمام فصول سبز است به دست می آید. دارچین به عنوان ادویه از کدام بخش گیاه تهیه می شود؟ در واقع پوست درخت دارچین است که به عنوان ادویه دارچین استفاده می شود. قدمت درخت دارچین به مصر باستان بر می شود که در آن زمان این ادویه بسیار نادر و ارزشمند بوده و به عنوان یک هدیه فوق العاده برای پادشاهان در نظر گرفته می شد.

بیشتر بخوانید:

عوارض دارچین برای معده

به طور کلی دو نوع دارچین داریم، دارچین اصلی و دارچین که به‌عنوان رایج‌ترین نوع آن، توسط افراد استفاده می شود. بعد از جدا کردن دارچین از درخت آن را خشک می کنند و به شکل نوارهای رول شده بدست می آید که به آن چوب دارچین می گویند. چوب را می توان آسیاب کرد و به شکل پودر از آن استفاده نمود. جالب است بدانید، بو و طعم خاص دارچین به‌خاطر قسمت روغنی آن است که دانشمندان معتقدند این ترکیب مهم ترین عامل تأثیرات دارچین بر سلامتی و افزایش متابولیسم بدن و افزایش چربی سوزی است که از خواص دارچین برای لاغری است.

در ادامه با خواص دارچین، این ادویه پرطرفدار آشنا می شوید:

۱. حاوی آنتی اکسیدان قوی

دارچین یک ادویه بسیار جذاب سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های قوی مانند پلی فنول است که طی تحقیقات انجام شده روی ۲۶ ادویه، دارچین به عنوان بهترین ها انتخاب شده است. حتی از گیاهان پر ارزشی مانند سیر و پونه کوهی پیشی گرفته. قدرت این گیاه آنقدر زیاد است که از آن به عنوان یک دارنده طبیعی غذا می توان استفاده کرد.مصرف زردچوبه برای التهابات مزمن و بیماری های خاص مانند بیماری‌های قلبی و … مفید است. بد نیست اشاره کنیم که دارچین از این نظر با زعفران وجه تشابه دارد، زیرا زعفران نیز سرشار از آنتی اکسیدان است و از فواید زعفران برای بهبود بیماری های قلبی زیاد صحبت می شود.

۲. دارای خواص ضد التهابی فوق العاده

خواص ضد التهابی ادویه دارچین بسیار فوق العاده است. چراکه کمک می کند بدن در برابر عفونت ها و ترمیم آسیب های بافتی به خوبی مبارزه کند. پس زمانی که التهاب می تواند مشکل ساز باشد و باعث تخریب بافت های بدن شود، دارچین می تواند مفید باشد.

۳.کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی

مهم ترین علت مرگ زودرس در جهان بیماری‌های قلبی است. دارچین به کاهش خطر ابتلا به این دسته از بیماری ها می تواند تاثیرگذار باشد. به همین دلیل، به افراد ابتلا به بیماری دیابت نوع یک و دو توصیه می‌شود در روز حدود نیم قاشق چای خوری دارچین مصرف کنند تا شاهد اثرات مفید آن روی نشانگرهای خون باشند.مصرف روزانه دارچین میزان کلسترول بد و تری گلیسیرید را کاهش می دهد و به ثابت ماندن کلسترول خوب بسیار کمک می کند.

۴.افزایش حساسیت به هورمون انسولین

انسولین یکی از مهم ترین هورمون ها برای تنظیم متابولیسم و مصرف انرژی است. همچنین به انتقال قند خون از طریق جریان خون کمک می کند. حال در این میان برخی افراد در برابر اثرات انسولین مقاوم هستند که با بیماری‌های جدی مانند سندروم متابولیک و دیابت نوع دچار می شوند.خبر خوبی که برای این دسته از افراد وجود دارد این است که ادویه دارچین می تواند مقاومت انسولین را به طرز بسیار باورنکردنی کاهش دهد و کمک می‌کند این هورمون و وظایف خود را بهتر انجام دهد.

۵.کاهش سطح قند خون و اثرات ضددیابت بسیار قوی

یکی از دیگر خوص دارچین این است که از آن به عنوان یک کاهنده قند خون استفاده می کنند و در کنار اثرات مفید و مقاومت به انسولین باعث کاهش قند خون با چند مکانیسم دیگر خواهد شد. پس می توان به دو نتیجه رسید، اول این که دارچین میزان گلوکز وارد شده به خون را بعد از مصرف غذا کاهش می دهد و دوم این که ترکیبات دارچین به تقلید از انسولین روی سلول ها تاثیرگذار هستند.این یعنی میزان جذب گلوکز تا حدودی زیادی توسط سلول ها بیشتر می شود. اما اثر آن کمتر از خود انسولین است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1244129

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =