لزوم توجه به هوش مصنوعی به عنوان خیزش جدید علمی

معاون هماهنگی و برنامه ریزی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران گفت: باید به هوش مصنوعی به عنوان خیزش علمی جدید توجه داشته باشیم چرا که به شدت در صنعت مورد نیاز است.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، ایمان عطارزاده معاون هماهنگی و برنامه ریزی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران صبح امروز یکشنبه ۱۵ مهرماه ۱۴۰۳ در دهمین گردهمایی فعالان زیست بوم نوآوری و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران که در سالن همایش های غدیر واحد تهران مرکزی برگزار شد، اظهار کرد: در سال های اخیر تحولات شگرفی در استان تهران از ایده های نو گرفته تا استقرار شرکت های دانش بنیان و تولید محصولات فناورانه رخ داده و استان تهران به عنوان قطب فناوری شناخته شده که افتخاری برای دانشگاه آزاد اسلامی است. 

وی ادامه داد: هدف ما از این گردهمایی ایجاد شبکه همکاری ، به اشتراک گذاشتن آخرین دستاوردها و تقویت زیست بوم در استان است در واقع هدف نمایش محصولات نیست بلکه شناسایی چالش در واحدهای دانشگاهی نیز هست.

عطارزاده با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با نخبگان خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری به نکته ای در آموزش عالی اشاره کردند و آن خیزش علمی جدید که باید در دانشگاه ها شکل دهیم اما آینده ای فراتر از چیزی است که ما تصور میکنیم و دستور کار گردهمایی بعدی ما خیزش جدید علمی خواهد بود.

وی اضافه کرد: باید اهداف بلند در استان ترسیم کنیم تا دچار روزمرگی نشویم. بعضی از اعضای هیئت علمی فاصله گرفته اند از واحد که شاید روش ما درست نبوده و باید به آن توجه کرد.

عطارزاده با اشاره به طرح مولدسازی منابع دانشگاه آزاد اسلامی هم گفت: ۱۲ درصد، درآمدزایی غیرشهریه ای استان سیستان و بلوچستان است که باید توجه داشته باشیم در استان تهران صرف داشتن دانشجو ما را از درآمد غیرشهریه ای و مولد سازی منابع غافل نکند.

وی با بیان اینکه طرحی برای مشارکت با استانهای دیگر کلید زده ایم،خاطرنشان کرد: از جزیره ای فکر کردن در استان پرهیز کنیم و رویکرد ارتباط با استانهای دیگر هم داشته باشیم.

عطارزاده با تاکید بر لزوم انسجام و یکپارچگی واحدهای دانشگاهی،تصریح کرد: مشارکت های بین واحدی باید شکل بگیرد اگر یک واحدی ظرفیت دارد باید از ان بهره ببریم تا به انسجام استانی و ارتباط با استانهای دیگر و در نهایت یکپارچگی که مد نظر ما در شبکه دانشگاه آزاد است، دست یابیم.

وی افزود: خلاقیت و نوآوری را باید در دستور کار دانشگاه ها قرار دهیم و فراموش نکنیم دانشگاه ها مهد تولید علم و فناوری هستند که از این ماموریت نباید غافل شویم.

عطارزاده بیان کرد: : به هوش مصنوعی به عنوان خیزش علمی جدید توجه داشته باشیم چرا که به شدت در صنعت مورد نیاز است. تحولات جدی تبدیل صنایع از نسل سه به چهار و پنج در حال رخ دادن است و این فرصت خوبی برای دانشگاه است تا رصد کند صنعت چه فرصت های خلاقانه برای این گذار در اختیار دانشگاه قرار میدهد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1245165

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =