با مصرف این ماده مغذی از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید

هیچ درمان شناخته‌شده‌ای برای بیماری آلزایمر وجود ندارد، اما بر اساس تحقیقات، یک ماده غذایی مغذی می‌تواند به کاهش آلزایمر کمک کند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، یافته‌ها نشان می‌دهد «گردو» قادر است استرس اکسیداتیو، که مشخصه‌ی بیماری آلزایمر است، را محدود و مکانیسم‌های دفاعی آنتی اکسیدانی طبیعی بدن را تقویت کند. بیماری آلزایمر یک بیماری عصبی شدید است که در درجه اول افراد مسن را تحت تاثیر قرار می‌دهد و عامل ۶۰ تا ۷۰ درصد از موارد ابتلا به زوال عقل است. شایع‌ترین علائم از دست دادن حافظه، شامل بی‌نظمی، حواس‌پرتی و اختلال در عملکرد شناختی است.

در طی ۵ تا ۲۰ سال، بیماران به تدریج حافظه، مهارت‌های زبانی و عملکردهای شناختی را از دست می‌دهند و کیفیت زندگی‌شان به طور چشمگیری افت می‌کند. چندین مطالعه نشان می‌دهد که مصرف گردو در رژیم غذایی ممکن است به طور قابل توجهی پیشرفت این بیماری را کاهش دهد. این خاصیت احتمالاً به دلیل محتوای بالای آنتی‌اکسیدان (ویتامین E، فلاونوئیدها و ملاتونین) و مقدار قابل توجهی امگا ۳ در گردو است.

هم‌چنین گردو توانایی حذف رادیکال‌های آزاد، کاهش استرس اکسیداتیو و جلوگیری از مرگ سلولی ناشی از آلزایمر را دارد. مصرف روزانه گردو مسمومیت سلولی و نابودی نورون‌ها را به حداقل می‌رساند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1246284

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =