به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ سردار سید ابوالفضل موسوی پور، رئیس پلیس راهور تهران گفت : در برخورد باخودرو های دودزا با ۳ موضوع دودزا، نقص فنی، معاینه فنی، روبه رو هستیم.
بیشتر بخوانید:
جریمه باز کردن قفل چرخ خودرو چقدر است؟
او با بیان اینکه سلامت فنی خودرو و معاینه فنی وسایل نقلیه هم از نظر ایمنی خودرو و تصادفات و هم از نظر آلایندگیهای زیستمحیطی از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: در ۶ ماه نخست سال جاری حدود ۱۲ هزار دستگاه از خودروهای دودزا اعمال قانون شده اند که این آمار نسبت به سال گذشته که ۹۷۱۲ فقره معادل ۲۰ درصد افزایش داشته است.
سردار موسوی پور گفت : در شش ماهه سال ۱۴۰۳ تعداد ۹۵۳۶۵ مورد اعمال قانون در خصوص نقص فنی خودروها داشته ایم که نسبت به سال گذشته ۱۴ درصد رشد داشته است.
رییس پلیس راهور تهران بزرگ خاطر نشان کرد: ایجاد گشت مشترک، تست کنار معابر، معاینه فنی خودرو های سنگین، استقرار تیم ها در بزرگراه های مهمی چون آزادگان و اخذ تست آلایندگی از خودروهای دودزا و ابطال معاینه فنی خودروهای فاقد شرایط از دیگر اقدامات پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص برخورد با خودرو های فاقد معاینه فنی و دودزا می باشد.
۹۰ درصد موتورسیکلتها فرسوده هستند
سردار موسیپور گفت : ۹ میلیون موتورسیکلت وخودرو در تهران تردد میکنند که ۳۵۰ هزار خودرو فقط از آزادراه تهران کرج تردد دارند. همچنین روزانه ۲۱ میلیون سفر در شهر تهران داریم.
وی افزود : مصرف سوخت موتورسیکلتها ۲ برابر میانگین جهانی است. این در حالی است که ۹۰ درصد از موتورهایی که در سطح شهر تردد میکنند فرسوده هستند. البته مصرف سوخت روزانه موتور طی یکسال گذشته ۲۰ درصد افزایش پیدا کرده است. سردار موسوی پور گفت : بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار موتور سیکلت در بحث پیک موتوری در شهر تهران فعالیت دارند که تصمیم داریم به سراغ آنها رفته و طرح ایمنی و سلامت را در خصوص آنها اجرایی کنیم. که البته ادارات و سازمانها خیلی در این مهم میتوانند به پلیس راهور کمک کنند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ گفت : ۴ و نیم میلیون موتورسیکلت در تهران تردد میکنند، که حدود ۹۰ درصد از آنها فرسوده هستند. که اگر بخواهیم به درصد تعداد موتورسیکلت ها به نسبت کل ایران اشاره داشته باشیم باید بگوییم که ۳۰ درصد از کل موتورسیکلت ها در شهر تهران در حال تردد می باشند.
سردار موسوی پور افزود : به گفته کارشناسان بیشترین حجم آلودگی هوا در شهر تهران مربوط به «منابع متحرک آلاینده» یعنی موتورسیکلت و خودروهای سبک و سنگین در حدود ۸۲ درصد است که سهم خودروهای سواری نزدیک به ۴۰ درصد و موتورسیکلت ها هم حدود ۲۱ درصد و مابقی برای سایر خودروها می باشد.
موسوی پور گفت: من معتقدم باید طرحی برای تعویض موتورسیکلتهای فرسوده اجرایی گردد تا هم جان مردم از حوادث حفظ شود و هم میزان آلودگی هوا کاهش یابد.
انتهای پیام/
نظر شما