آموزش آشپزی / طرز تهیه خورشت کدو حلوایی مجلسی با غوره

خورشت کدوحلوایی با غوره از انواع خورشت‌های فصلی ویژه پاییز است که طرفداران خاص خود را دارد. افرادی که به دنبال غذاهایی با طعم متفاوت هستند، می‌توانند این غذا که خاصیت زیادی هم دارد را بپزند و خوردن غذایی خوشمزه با کدو تبل را تجربه کنند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ فاطمه باقری مدرس و کارشناس آشپزی، طرز تهیه این خورشت پاییزی را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه خورش کدو حلوایی با دستوری متفاوت

مدت زمان آماده سازی: یک ساعت

مدت زمان پخت: ۴ ساعت

تعداد: برای ۴ نفر

مواد لازم:

گوشت گوساله: ۲۰۰ گرم

کدو حلوایی: ۸ تکه متوسط

غوره پاک شده: ۴ قاشق غذاخوری

آبغوره: ۴ قاشق غذاخوری

شکر: ۴ قاشق غذاخوری

نمک، چب دارچین و زردچوبه: به میزان لازم

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

پیاز متوسط: یک عدد

آموزش آشپزی / طرز تهیه خورشت کدو حلوایی مجلسی با غوره

روش تهیه:

۱: در ابتدا پیازها را خلالی خرد کنید، داخل تابه ریخته و همراه با زردچوبه در روغن سرخ کنید تا خامی آنها گرفته شود.

۲: بعد گوشت را به پیاز اضافه کرده و آن را تفت دهید. وقتی گوشت کمی سرخ شد، مقداری آب ولرم داخل قابلمه ریخته و تکه‌ای چوب دارچین به آن بیفزایید و حدود ۳ ساعت بگذارید تا بپزد.

۳: در ادامه تکه‌های کدو حلوایی که از قبل سرخ شده‌اند را همراه با غوره، آبغوره، شکر و نمک داخل خورشت بریزید.

۴: در انتها، رب گوجه فرنگی را داخل تابه‌ای تفت داده و یک ربع آخر پخت غذا به خورشت بیفزایید.

نکته:

در تهیه این خورشت می‌توانید از مرغ هم استفاده کنید. همچنین اگر تمایل دارید ترشی خورشت بیشتر شود، آلو هم به آن بیفزایید.

منبع: روزنامه همشهری

انتهای پیام/

کد خبر: 1247438

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =