راه‌اندازی اولین کارخانه پژوهش محور در دانشگاه آزاد اصفهان

مدیر عامل شرکت سلامت گستران آریان گفت: موفق شدیم ارتباطی موثر و مفید و عملی را بین صنعت و دانشگاه رقم بزنیم و اولین کارخانه پژوهش محور را در قلب دانشگاه آزاد اصفهان راه اندازی کنیم. همچنین حافظ بخشی از میراث و سنت‌های شهرمان در زمینه صنایع غذایی و به ویژه صنعت قنادی باشیم.

امید نگینی مدیر عامل شرکت سلامت گستران آرایان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره دستاوردهای شرکت اظهار کرد: این شرکت در سال ۱۳۸۸ فعالیت خود را آغاز نمود. در زمینه تحقیق و پژوهش و همچین تولید شیرینی‌های رژیمی و محصولات غذایی سالم فعالیت دارد. با بهره گیری مستقیم ده‌ها تن از بهترین و کارآزموده‌ترین متخصصین صنایع غذایی و گیاهان دارویی، محصولاتی با کیفیت و سالم را عرضه کنیم.

وی افزود: موفق شدیم ارتباطی موثر و مفید و عملی را بین صنعت و دانشگاه رقم بزنیم و اولین کارخانه پژوهش محور را در قلب دانشگاه آزاد اصفهان راه اندازی کنیم. از اساتید و فرهیختگان دانشگاهی مشاوره گرفتیم و در جهت رشد و توسعه فعالیت‌های شرکت بهره بردیم. همچنین حافظ بخشی از میراث و سنت‌های شهرمان در زمینه صنایع غذایی و به ویژه صنعت قنادی باشیم.

گز بدون قند سوهان بدون قند لوز بدون قند

اولین کارخانه پژوهش محور در دانشگاه آزاد اصفهان اولین کارخانه پژوهش محور در دانشگاه آزاد اصفهان اولین کارخانه پژوهش محور در دانشگاه آزاد اصفهان

نگینی گفت: با اجرای بیش از ده‌ها طرح تحقیقاتی و پژوهشی و برگزاری دوره و اجرای پایان نامه‌های دانشجویی و پذیرش و تربیت ده‌ها کاروز توانسته‌ایم گامی موثر در پیش برد علم و فناوری در صنعت غذا را برداریم.

وی تصریح کرد: شرکت سلامت گستران آرایان با برند محصولات غذایی فرامنش انواع شیرینی‌های سنتی اصفهان و انواع گز و سوهان و شیرینی لوز و … را به صورت سنتی تولید می‌کند و با به روزآوری فرمولاسیون تولید شیرینی‌های سنتی را به صورت کم کالری و بدون قند ،فاقد گلوتن ، فراسودمند ، غنی شده و ارتقاء یافته تولید میکند . همچنین نوعی شیرینی لوز توسط این شرکت تولید شده که غنی شده با جلبک دریایی اسپیرولینا است.

مدیر عامل شرکت سلامت گستران آرایان گفت: در مرکز عرضه محصولات غذایی و رژیمی فرامنش ما انواع شیرینی‌جات رژیمی و قابل مصرف برای بیماران دیابتی، سیلیاکی و رژیم‌های وگان و عموم مردم را یک‌جا فراهم کرده‌ایم . محصولاتی که پس از گذراندن مراحل تست و آزمون های متعدد، سلامت آنها تائید شده است.

نگینی گفت: این شرکت در مرکز رشد دانشگاه آزاد است و به عنوان یک پژوهشکده خصوصی مشغول فعالیت هستیم. محصولات این شرکت چون مختص به شهر اصفهان و سنتی است مشابه خارجی ندارد.

نگینی با توجه به این که محصولات این شرکت چه تاثیری بر امنیت غذایی دارد گفت: با توجه به آمار بالای دیابت از هر ۵ نفر یک نفر مبتلا به چاقی و دیابت است. به همین دلیل در این زمینه مشغول به فعالیت شدیم. ضمن اینکه ۲ تا ۳ میلیون نفر حساس به سیلیاک در کشور وجود دارد که محصولات رژیمی اصلا برایشان تولید نمی‌شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1248092

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =