واکنش سازمان غذا و دارو به عرضه غذاهای حرام‌گوشت در برخی رستوران‌ها

رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو، با اشاره به احتمال عرضه غذاهای حرام‌گوشت در برخی رستوران‌ها و فروشگاه‌های برخط تأکید کرد که نظارت بر حلیت این محصولات در حیطه مسئولیت نهادهای دیگر است و از مصرف‌کنندگان خواست تنها محصولات فرآوری‌شده دارای نشان سیب سلامت را خریداری کنند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، حسین رستگار توضیح داد که نظارت بر حلیت و نوع گوشت‌های غیرفرآوری‌شده مستقیما به سازمان غذا و دارو مربوط نمی‌شود.

بیشتر بخوانید:

توضیحات سازمان غذا و دارو درباره کمبود شیرخشک در کشور

وی تاکید کرد: مسئولیت نظارت بر عرضه و رعایت معیارهای حلال در مواد غذایی غیر فرآوری‌شده، به‌ویژه محصولات حیوانی، بر عهده نهادهایی نظیر سازمان دامپزشکی و اتحادیه رستوران‌داران است.

وی همچنین در خصوص فرآورده‌های حلال گفت: سازمان غذا و دارو از طریق نشان «حلال» و «سیب سلامت» تلاش می‌کند که کیفیت و ایمنی محصولات غذایی فرآوری‌ شده‌ای که دارای این نشان‌ها هستند، تضمین شود. این نشان‌ها بیانگر تعهد سازمان به ارائه محصولاتی هستند که از نظر ایمنی، سلامت و حلیت مورد تأیید قرار گرفته‌اند.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، وی افزود: مصرف‌کنندگان با توجه به این نشان‌ها می‌توانند با اطمینان خاطر محصولات حلال را انتخاب و مصرف کنند.

رستگار تاکید کرد: فرآورده‌های گوشتی غیر بهداشتی و حرام نمی‌توانند مجوزهای لازم را از سازمان غذا و دارو دریافت کنند. انتظار می‌رود ارگان‌های مسئول به وظایف خود و اعتبار سازمانی‌شان توجه بیشتری داشته باشند و با متخلفان به‌طور جدی برخورد کنند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1248718

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =