خواص بی‌نظیر مصرف آش کدو حلوایی در فصل پاییز

یک کارشناس گیاهان دارویی به افراد توصیه کرد در فصل پاییز آش کدو حلوایی مصرف کنند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، هانیه ناصری، از کدو حلوایی به عنوان یکی از بهترین مواد غذایی فصل پاییز یاد کرد و گفت: کدو حلوایی منبع غنی از بتاکاروتن و ویتامین A محسوب می‌شود که برای تقویت سیستم ایمنی بسیار مفید است.

بیشتر بخوانید:

تاثیر داروی ضد بارداری بر سرطان پستان

وی اضافه کرد: کدو حلوایی یک ماده غذایی تقویت کننده دستگاه گوارش و رفع کننده عطش است و به کاهش سرفه نیز کمک می‌کند.

ناصری با بیان اینکه کدو حلوایی را به دو شیوه می‌توان مصرف کرد که هر یک خواص خود را دارد، افزود: یک روش مصرف آش کدو حلوایی است که برای این روش باید کدو را با جو پوست کنده، برنج، ماش، پیاز داغ که در روغن زیتون آماده شده، گشنیز و هویج پخت ‌و چند عدد آلو بخارا به آن اضافه کرد.

این استاد دانشگاه افزود: مصرف این آش برای درمان آلرژی، سرماخوردگی، هموروئید و اختلالات دستگاه گوارش ‌بسیار مفید است.

ناصری از تاثیر آش کدو حلوایی برای کمک به بهبود ناراحتی‌های روحی و روانی ناشی از پاییز و آشفتگی در خواب یاد کرد و ادامه داد: آش کدو به رفع اسپاسم دردناک ساق پا و واریس نیز کمک بسزایی می‌کند.

وی شیوه دیگر استفاده از کدو حلوایی را پختن آن به همراه سیب، دارچین، هل ‌ و عسل دانست و خاطرنشان کرد: مصرف کدو به این شکل برای درمان آلرژی، درماتیت (اگزما)، آسم، سرماخوردگی و زکام، بی‌خوابی، اضطراب، افسردگی و … مفید است.

این دکترای گیاهان دارویی تاکید کرد: خوردن کدو حلوایی به این شکل با احساس سیری که به فرد می‌دهد، جلوی اشتهای کاذب و ریزه‌خواری را گرفته و به کاهش وزن کمک می‌کند.

ناصری به افراد توصیه کرد، در فصل پاییز از کدو در انواع آش، سوپ ‌و برای پایه سس‌ها استفاده کنند.

انتهای پیام /

کد خبر: 1249157

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =