برگزاری سلسله نشست‌های تبیینی با هدف تقویت مبانی بنیادین اسلامی

حجت الاسلام والمسلمین امین معظمی از برگزاری سلسله نشست‌های تبیینی در حوزه‌های مختلف و با هدف تقویت مبانی بنیادین اسلامی ویژه دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه حجت الاسلام والمسلمین امین معظمی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه ظهر چهارشنبه (۷ آذر) در گفت‌وگو با ایسکانیوز در خصوص فعالیت‌های این نهاد در زمینه ارتباط موثر با جامعه دانشگاهی به‌ویژه پاسخگویی به دغدغه‌ها و چالش‌های دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان اظهار کرد: با آغاز شیوع ویروس کرونا و غیر حضوری شدن دانشگاه‌ها، ارتباط با دانشجویان به صورت حضوری مقدور نبود؛ لذا از همان ابتدا و در گام نخست با غنمیت شمردن این فضا و برنامه‌ریزی هدفمند و طراحی دقیق، تلاش کردیم که نشست‌های هم‌اندیشی و معرفت افزایی را با اساتید به صورت هفتگی و با رعایت دستورالعمل‌های پزشکی اجرا نماییم.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه، انتقال مباحث و مشکلات مختلف دانشگاه و ارائه راهکار برای حل این موضوعات را در کنار توانمندسازی اساتید، یکی از آثار این نشست‌های هفتگی با اساتید دانست و افزود: پس از سپری شدن ایام کرونا و با بازگشت حضوری دانشجویان به فضای دانشگاه با استفاده از ظرفیت بسیج و تشکل‌های دانشجویی و برگزاری دوره‌های معرفتی-تشکیلاتی «حامیم»، ارتباط با دانشجویان دغدغه مند افزایش پیدا کرد و فعالیت‌های مجموعه نهاد رهبری در حوزه دانشجویی به شکلی متفاوت‌ و جدی‌تر به‌ نحو حضوری آغاز شد.

وی یکی از فعالیت‌های شاخص نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در این زمینه را برگزاری سلسله نشست‌های تبیینی جهت دانشجویان به‌صورت منظم و موضوع محور عنوان کرد و ادامه داد: برگزاری این سلسله جلسات تبیینی با هدف تقویت مبانی بنیادین اسلامی در حوزه‌های مختلف، تجربه موفقی بود که در پی آن شاهد آثار ارزشمندی در جهت تقویت ارتباط دانشجو با فضای فرهنگی، سیاسی و اعتقادی دانشگاه طی چندسال گذشته بوده‌ایم.

وی ادامه داد: افزایش اعتماد به نفس دانشجویان، تقویت فن بیان، ارتباط اجتماعی و نحوه صحیح مناظره با آراء مخالف، جهت بخشی به مسیر آینده دانشجو، حضور دانشجویانی از طیف‌های مختلف و حضور مسئول نهاد در جلسات به عنوان استاد از نقاط قوت اجرای این نشست‌ها است.

حجت الاسلام والمسلمین امین معظمی افزود: یک سیاست‌گذار فرهنگی، زمانی می‌تواند اثرگذاری کافی و لازم را در مجموعه مورد نظر خود داشته باشد که درک درستی از شرایط موجود و دیدگاهای فکری و سیاسی حاکم بر آن مجموعه را داشته باشد و به طبع، ما نیز در مجموعه دانشگاه زمانی می‌توانیم دانشجویان را راهبری و جهت دهی نماییم که این مهم تحقق پیدا کند و این گونه جلسات به نحوی فضای فکری و سیاسی و فرهنگی حاکم بر مجموعه را بر ما نمایان می‌سازد.

معظمی در ادامه با اشاره به شعار دولت چهاردهم مبنی بر وفاق و عمل به آن، تاکید کرد: با توجه به شعار دولت جدید تحت عنوان وفاق و همدلی، حضور اساتید و دانشجویان در اینگونه جلسات از هر طیفی این امکان را فراهم می‌کند که با وجود اختلاف در سلایق، ولی بیش از پیش با هم همدل شویم و در یک کشتی به سمت یک هدف مقدس که حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی و سربلندی آن است، حرکت نماییم.

وی با بیان اینکه در این جلسات علاوه بر پاسخگویی به شبهات در زمینه‌های مختلف، مباحثی منظم نیز با هدف شکل گیری مبانی فکری در این جلسات مطرح می‌شود، گفت: تاکنون مباحثی همچون معرفت شناسی، هستی شناسی، انسان شناسی و در نهایت مباحث فلسفه ارزشها و حقوق و سیاست طرح گردیده است که بن مایه‌های فکری یک فرد را سامان می‌دهد.

مسئول نهاد در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در خصوص میزان اثرگذاری این سلسله نشست‌ها نیز یادآور شد: با توجه به برگزاری دو ساله جلسات تبیینی به صورت منظم با حضور دانشجویان و اساتید، می‌توان نتیجه گرفت که این تداوم جلسات و استقبال مخاطبان، حاکی از تاثیرگذاری آن است. چراکه در غیر این صورت این برنامه در همان ابتدای مسیر خود متوقف و بدون نتیجه می‌ماند.

وی در ادامه و در پاسخ به سوالی درباره چالش‌ها و موانعی که در برگزاری این جلسات پرسش و پاسخ وجود دارد، گفت: عدم اطلاع‌رسانی لازم و بازتاب خوب و تاثیرگذار جلسات در سطح رسانه‌ها یکی از موانع این دوره بوده و سبب گردید که بسیاری از دانشجویان، اطلاعات کافی و لازم را در این خصوص در اختیار نداشته باشند.

حجت الاسلام والمسلمین معظمی، عدم اهمیت و درک مناسب دانشگاهیان از این دست جلسات را، دومین مانع در این مسیر برشمرد.

مسئول نهاد در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در ادامه در خصوص لزوم توجه به موضوع رسانه در برگزاری چنین نشست‌هایی، گفت: طی چند سال گذشته نسل جوان بیشتر وقت خود را در فضای مجازی می‌گذراند و سطح دغدغه دانشجویان بسیار کاهش یافته و باید به سمت و سویی حرکت کنیم که با تولید محتوای فاخر، نسل جوان را به سمت دغدغه‌های متعالی هدایت کنیم و برگزاری چنین جلساتی با پیوست رسانه‌ای مناسب به پیشرفت دانشجویان در این مسیر کمک می‌کند.

وی در پایان اضافه کرد: امروزه رسانه و فضای مجازی دارای تأثیر بسزایی در زندگی انسان‌ها است و در زندگی جایگاه ویژه ای را پیدا کرده است؛ از ین رو، ما نیز باید از این فضا برای نشر مبانی اسلام و انقلاب استفاده کامل و وافی را ببریم.

خبرنگار: نرگس نوری

انتهای خبر/

کد خبر: 1250714

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =