به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، در ابتدای این آئین علی احمدیان (هایکا) با اشاره به سابقه کاری خود در عرصه موسیقی گفت: از ۱۷ سالگی با زنده یاد کیوان نظری (کرمانشاهی) آشنا شدم و با هم تمرین میکردیم.۳ سال طول کشید اما نتوانستیم روی صحنه اجرا کنیم. کیوان تصمیم گرفت از ایران برود اما من دوست دارم در کشور خودم کار کنم. او به ترکیه رفت و فوت کرد. این ضربه اولی بود که من در موسیقی راک خوردم. اما بازهم تلاش کردم و با کسی آشنا شدم که امید زیادی به من میداد. سید جعفر عزیزی (شاعر) کسی بود که آشنایی با او و سپس کیانوش خانمحمدی، جهان بینی من را تغییر داد و من ساختن آثارم را دوباره شروع کردم. من ۲ ماه با آقای عزیزی همخانه بودم و بعد از آن هم هر لحظه از ایشان یاد گرفتم.
احمدیان در خصوص مشکلاتی که در کار کردن در سبک راک هست توضیحاتی داد و افزود: برای گذران زندگی مجبور بودم روی موسیقی پاپ کار کنم اما زورم به مافیای پاپ نمیرسید و از طرفی من در عرصه پاپ یک خواننده معمولی بودم، اما در راک حرف زیادی برای گفتن داشتم، مشکل اساسی راک ایرانی نیز شعر مناسب است که باید در این زمینه قوی شویم. تلفیق شعر و ملودی اتفاق نمیافتد، چون ما میخواهیم موسیقی غربی را با کلام فارسی ترکیب کنیم، شعر فارسی مخصوصا غزل خودش وزن دارد و نمیتوان با هر ریتمی آنها را اجرا کرد. برای مثل شعری از دکتر عزیزی بود که فقط ریتم ۹/۸ روی آن سوار میشد.
خواننده آلبوم کشور پاییز همچنین توضیحاتی در خصوص این آلبوم ارائه داد و گفت: در ابتدا من ۱۸ قطعه تک آهنگ را به سجاد عزیزی آرام و موسسه ادبی زمستان دادم تا مجوز بگیرد، اما اکثر این قطعات حذف شدند و تنها ۸ قطعه باقی ماند. قطعه «جنگل سوخته» یا «آپاراتمان» مجوز نگرفت که خیلی دوستشان داشتم. سرانجام و در آبان ماه امسال مجوز نهایی آلبوم آماده شد. یکی از مهمترین اهداف من از این کار این بود که با گرفتن مجوز یک شناسنامه کاری داشته باشم و بتوانم فعالیت بیشتری انجام دهم.
وی با بیان این که این آلبوم در سبک پاپ – راک تولید شده، ادامه داد: حذف شدن برخی از قطعات، روند داستانی آلبوم را کمی به هم ریخت و تنها بخشهای عاشقانه آن باقی ماند. اگر مازیار باباباشی و توحید فروزان نبودند این آلبوم، به اینجا نمیرسید و همکاری آنها با من خیلی در روند تولید این آلبوم تاثیر داشت.
آهنگساز آلبوم کشور پاییز در بخش دیگری از سخنانش در خصوص قطعات آلبوم توضیحاتی داد و گفت: قطعه «آجر ها» را با شعری از گروس عبدالملکیان در سبک پروگرسیو راک ساختم. هنگام ساخت قطعه «کشور پاییز» ۶ بار تنظیم را تغییر دادم اما احساس میکردم برای به تصویر کشیدن پاییز چیزی کم است و پس از مدت ها کار کردن روی آن ساکسیفون را به ترکیب سازها اضافه کردم.
در ادامه این رویداد، احمدیان با دعوت از مهمانانی چون پویان مددی، محمد نیک، حامد فاضلی، اردوان انزابی پور (سرپرست گروه تندر)، سید جعفر عزیزی (دکترای ادبیات و شاعر)، آرش نصیری (خبرنگار) و علیرضا برنجی با آنها در مورد ویژگیهای آلبوم و تجربه همکاری با هر کدام از ایشان گفت و گو کرد.
آرش نصیری، سید جعفر عزیزی، اردوان انزابی پور، پویان مددی، محمد نیک، شهاب متقیفر (آهنگساز و تنظیم کننده موسیقی فولکلور)، علیرضا برنجی (شاعر)، حامد فاضلی (سرپرست گروه کوبار)، سپیده مرادپور (بازیگر)، بهراد توکلی (خواننده)، مهران موسوی (خواننده)، ساسان ایزدخواست (خواننده)، علی پندار (خواننده)، امید احمدی (نوازنده گیتار)، مهدیار رحمانی (آهنگساز)، سحر کاظمی (شاعر)، کیانوش خانمحمدی (شاعر)، حامد نوروزی (شاعر و آهنگساز)، لوشان زربخش (شاعر)، معین قمری، شاهین فدایی، مازیار باباباشی و شاهین آذر شهاب (صدابردار) مهمانانی بودند که در این نشست حضور داشتند.
در انتهای این مراسم علی احمدیان (هایکا) با همراهی امیر مهرپویا نوازنده گیتار بخشهایی از آلبوم کشور پاییز را اجرا کردند.
آلبوم «کشور پاییز» یک آلبوم عاشقانه در سبک پاپ – راک است که با ۸ قطعه، آبان ماه امسال با شماره مجوز۱۴۰۳۱۰۶۶۵ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شماره ثبت کتابخانه ملی ۳۳۵۹۹ منتشر شده است. این آلبوم از طریق سایت موسیقی ما و اسپاتیفای قابل دانلود و گوش دادن است.
قطعات این آلبوم بر روی اشعار ترانه سرایانی چون کیانوش خانمحمدی، کیوان نظری (بروجردی)، حامد نوروزی، سحر کاظمی، هایکا، لوشان زربخش، سجاد عزیزی آرام و گروس عبدالملکیان ساخته شده است.
همچنین معین قمری (گیتار بیس)، آرمین مرشد (گیتار اکوستیک و الکتریک)، محمدباقر قبادی (ساکسیفون)، زنده یاد رامین ادب آوازه (گیتار الکتریک)، شاهین فدایی (درامز)، علی احمدیان (هایکا) (گیتار الکتریک)، آیدین حسنزاده (گیتار الکتریک) نوازندگی و مازیار باباباشی و توحید فروزان میکس و مسترینگ قطعات را بر عهده داشتند.
انتهای پیام/
نظر شما