ریتم تنفس به تثبیت حافظه در خواب کمک می‌کند

ریتم تنفس به تقویت حافظه در هنگام خواب کمک می‌کند. برای تقویت حافظه، سه نوسان عصبی خاص در هیپوکامپ در طول خواب ظاهر و همزمان می‌شوند و تصور می‌شد که در زمان‌های تصادفی می‌آیند و می‌روند بر اساس نتایج تحقیقات انجام شده در این زمینه، متوجه شدیم که آنها با ریتم‌های تنفسی هماهنگ می‌شوند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، در مورد ریتم‌ها و هارمونی‌های یک ارکستر سمفونیک چیزی گیرا و آرامش‌بخش وجود دارد اما آیا می‌دانستید زمانی که خواب هستید نیز چیزی مشابه در مغز شما اتفاق می‌افتد؟ مغز ما استاد خودش را دارد که تنفس است.

برای تقویت حافظه، سه نوسان عصبی خاص در هیپوکامپ در طول خواب ظاهر و همزمان می‌شوند و تصور می‌شد که در زمان‌های تصادفی می‌آیند و می‌روند بر اساس نتایج تحقیقات انجام شده در این زمینه، متوجه شدیم که آنها با ریتم‌های تنفسی هماهنگ می‌شوند.

امواج مغزی خاصی که نوسانات هیپوکامپ نامیده می‌شوند، با مراحل خاصی از چرخه تنفس هماهنگ هستند. این نوسانات برای سازماندهی و تقویت خاطرات حیاتی هستند، به این معنی که ریتم تنفس شما در طول خواب نقش فعالی در کمک به مغز شما برای ذخیره و یادآوری موثر اطلاعات دارد. تثبیت حافظه به هماهنگی امواج مغزی در طول خواب متکی است و ما نشان می‌دهیم که این فرآیند با تنفس بسیار، زمان‌بندی می‌شود.

این یافته‌ها درهای جدیدی را برای درک رابطه پیچیده بین تنفس، فعالیت مغز و حافظه باز می‌کند. ارتباط بین خواب و بهبود حافظه کشف جدیدی نیست. این پدیده که اکنون به‌عنوان تثبیت حافظه شناخته می‌شود، شامل هماهنگی دقیق امواج مغزی در هیپوکامپ است.

هیپوکامپ نقش مهمی در تشکیل نقشه یک منطقه جدید دارد و با نوساناتی که در طول خواب اتفاق می‌افتد تسهیل و متوجه شدیم که با تنفس هماهنگ می‌شود. یافته‌های این تحقیق پیامدهای قابل‌توجهی برای افرادی دارد که از اختلال تنفسی در خواب، مانند آپنه خواب، رنج می‌برند و تثبیت ضعیف حافظه یکی از بسیاری از چالش‌های شناختی مرتبط با چنین شرایطی است.

کارشناسان به ارتباط بین اختلال در تنفس در هنگام خواب و شرایط جدی مانند سکته مغزی، زوال عقل و بیماری‌های عصبی مانند آلزایمر تاکید کردند. آنان دریافتند که ریتم منحصر به فرد تنفس در طول خواب ممکن است هدف خاصی را دنبال کند.

در مقاله «نقش خواب در تثبیت حافظه و توانبخشی شناختی» آمده است، خواب بر روی حافظه، یادگیری و مکانیسم‌های بدن تاثیر دارد و می‌تواند الگوی منسجم از یافته‌های تجربی به اثرات مفید از خواب به فرایندهای یادگیری و انعطاف‌پذیری و تغییرات در شکل‌پذیری سیناپسی در بیداری و القای اصلاحات منسجم در توپوگرافی قشری موج آهسته در خواب اشاره و همچنین به هنجاری سیناپسی وابسته به خواب یک محاسبه به طرف برای اثرات سلولی بین سیستم‌ها از خواب در یادگیری و حافظه ازجمله تثبیت خاطرات و اخبار و استخراج مطلب عمده و ادغام خاطرات جدید با خاطرات قدیمی ارائه کرد. شواهد نشان می‌دهد که انعطاف‌پذیری وابسته به بازیابی می‌تواند کنترل کیفیت خواب را بهبود بخشد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1254447

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =