به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، تربیت کودکان و نوجوانان در دنیای مدرن که مملو از سرگرمیهای دیجیتال است، چالشی بزرگ برای والدین محسوب میشود. بسیاری از والدین با این مشکل روبرو هستند که فرزندانشان زمان کمتری را به مطالعه اختصاص میدهند و بیشتر به سمت تکنولوژی و رسانههای اجتماعی کشیده میشوند.
از سمتی پیدا کردن کتاب مناسب برای کودکان و نوجوانان که دارای محتوای مناسب و آموزه های صحیح دینی، سبک زندگی و افزایش هوش و استعداد باشد برای والدین مقداری مشکل است زیرا حجم کتاب های موجود در بازار برای رده سنی کودک و نوجوان آنقدر زیاد است که به سختی می توان کتاب مناسبی یافت.
گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز قصد دارد جهت کمک به والدین جهت پیدا کردن کتاب مناسب در حوزه کودک و نوجوان و همچنین کمک در جهت ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی برای این رده سنی و همچنین در راستای منویات مقام معظم رهبری که در جریان بازدید از سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران فرمودند: «باید تا آنجا که امکان پذیر است در زمینه تولید کتابهای کودکان و نوجوانان متناسب با فرهنگ خودمان، تلاش شود تا از کتابهای بیگانه بینیاز شویم.» به معرفی آثار ناشران فعال این حوزه بپردازد.
گفتگوهای عاطفی کودکانه با خدا در «خدای چین و ماچین»
قشنگ ترین هدیه دنیا
کتاب «قشنگ ترین هدیه دنیا» از مجموعه قصه های جنگ، کتابی با ۲ داستان جذاب با درون مایهای اجتماعی اخلاقی است که توسط انتشارات بهنشر مخصوص رده سنی کودک و نوجوان چاپ و در سال ۱۳۹۷ راهی بازار نشر شده است.
داستان اول به نام «با من باش» داستان پسربچهای است که به دلیل معلول بودن پدرش بر اثر مجروح شدن در جنگ تصور میکند پدر نمیتواند او را به سینما و تفریح ببرد و حرکت با ویلچر برای او مشکل است بنابراین، ترجیح میدهد مزاحم پدرش نشود و اغلب با عمویش به سینما و پارک و گردش میرود، اما پس از پیشامدی ناگوار برای عمویش، به نقش اصلی پدر در برطرف کردن آن مشکل درمییابد که درباره پدر اشتباه فکر میکرده کرده زیرا او هر چند مجروح بوده، اما کارهای زیادی می تواند انجام دهد.
داستان دوم به نام «قشنگترین هدیه دنیا» قصه زهرا کوچولو است که آن قدر از عصای پدرش خجالت میکشد که حتی حاضر نیست به شکلاتهای عصایی اکبر آقا بقال نگاه بیندازد. ولی فکر میکنید قشنگترین هدیه دنیا چیست و زهرا آن را به چه کس میدهد؟
نویسنده داستان این کتاب مژگان شیخی از نویسندگان در زمینه ادبیات کودک و بزرگسال است که تاکنون بیش از ۱۵۰ عنوان از کتابهایش به چاپ رسیده است و همچنین تصویرگری این کتاب را نرگس دلاوری به عهده داشته است.
در یکی از شعرهای این کتاب آمده است:
پدر گفت: «زهراجان، میروی در را باز کنی؟ مادرت کار دارد.»
زهرا بلند شد و به طرف در رفت، ولی خیلی ناراحت بود. برای همین هم در راه با صدای بلند، طوری که پدر بشند گفت: «چرا همیشه من؟چرا خودتان نمی روید؟»
چشم های پدر غمگین شد. او با زانو به گوشه اتاق رفت. عصایش را برداشت و به طرف در رفت.
انتهای پیام/
نظر شما