کمتر از ۳۰ درصد پژوهشگران پسادکتری پذیرفته می‌شوند

مدیر کل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم گفت: هم‌اکنون از بین ۴۰ تا ۵۰ تقاضا، حدود ۱۲ نفر به عنوان پژوهشگر پسادکتری پذیرفته می‌شوند که تقریبا ۳۰ درصد است. تقاضا وجود دارد و اگر بودجه اختصاص داده شود، بهتر می‌تواند جذب انجام شود.

محمد سعید سیف مدیر کل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره کاهش ۵ درصدی تعداد پژوهشگران پسادکتری پس از اجرای طرح ملی «جذب پژوهشگران پسادکتری» اظهار کرد: اجرای این طرح از سال ۱۴۰۲ آغاز شد و سال ۱۴۰۱ صرفا تصویب آن بود.

وی افزود: دانشگاه‌ها خودشان هم پذیرش پژوهشگران پسادکتری انجام می‌دهند. طرح ملی «جذب پژوهشگران پسادکتری» مربوط شورای عالی عتف است تا دولت هم در این امر کمک‌کننده باشد. تعداد افراد جذب شده در این طرح هم محدود است.

سیف خاطرنشان کرد: طرح جذب پژوهشگران پسادکتری فقط حمایت دولت را به این فرایند اضافه کرده است. حمایت بیشتر از جنبه مالی است. به این معنا که آن‌هایی که طرح تحقیقاتی داشته و از بیرون بودجه می‌گیرند، ۵۰ درصد حقوق پسادکتری را دبیرخانه شورای عالی عتف پرداخت می‌کند. برای علوم پایه می‌تواند تا ۹۰ درصد حقوق را پرداخت کند.

مدیر کل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم تصریح کرد: اگر بودجه کافی برای این طرح درنظرگرفته شود، می‌تواند به خوبی اجرایی شود. هم‌اکنون از بین ۴۰ تا ۵۰ تقاضا، حدود ۱۲ نفر به عنوان پژوهشگر پسادکتری پذیرفته می‌شوند که کمتر از نصف است. تقاضا وجود دارد و اگر بودجه اختصاص داده شود، بهتر می‌تواند جذب انجام شود. شورای عالی عتف پیگیر افزایش حمایت‌ها از پژوهشگران پسادکتری است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1252638

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =