از مدیریت جهادی کرونا تا ترویج امید با اردوهای راهیان پیشرفت

مدیر علمی سازمان بسیج دانشجویی استان همدان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسکانیوز، از فعالیت‌های جهادی خود و دستاوردهای سازمان بسیج دانشجویی همدان گفت. او به کسب رتبه اول جشنواره جوانان برتر ایران‌زمین در بخش فعال جهادی و اقدامات فرهنگی، علمی و اجتماعی این سازمان اشاره کرد.

مسئول علمی سازمان بسیج دانشجویی استان همدان در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ایسکانیوز از فرآیند برگزاری جشنواره جوانان برتر ایران زمین و نقش خود در این جشنواره سخن گفت. این جشنواره که به همت وزارت ورزش و جوانان برگزار می‌شود، هر ساله در ده عرصه مختلف از فعالان برتر تقدیر می‌کند.

کسب رتبه اول در بخش فعال جهادی

محمدی در این گفت‌وگو اظهار داشت: این جشنواره با دعوت از نهادهای مختلف، از آن‌ها می‌خواهد افراد سرآمد در عرصه‌های مختلف را معرفی کنند. من نیز به این جشنواره معرفی شدم و در نهایت در سال ۱۴۰۲ رتبه اول بخش فعال جهادی استان همدان را کسب کردم.

فعالیت‌های جهادی؛ از دانشگاه تا بسیج دانشجویی

وی درباره عواملی که موجب انتخاب او به‌عنوان جوان برتر استان شد، گفت: فعالیت‌های جهادی همواره بخشی از زندگی من بوده است. از دوران تحصیل در دانشگاه تا پایان دوره دانشجویی، در فعالیت‌های جهادی حضور داشتم و پس از آن نیز در سازمان بسیج دانشجویی استان همدان این فعالیت‌ها را ادامه دادم.

احصای تجارب مدیریتی کرونا در قالب کتاب

محمدی درباره فعالیت‌های شاخص سازمان بسیج دانشجویی استان همدان توضیح داد: ما در مرکز تحقیقات بسیج دانشجویی، یک تجربه‌نگاری ارزشمند انجام دادیم و تجارب مدیریتی مقابله با کرونا در استان را احصا کردیم. این تجارب در قالب کتابی با عنوان مدیریت جهادی کرونا به چاپ رسید.

او درباره روند تدوین این کتاب افزود: از سوپروایزرهای بیمارستان‌ها، گروه‌های جهادی، ستادهای مردمی، مسئولین دانشگاه علوم پزشکی و تمام افرادی که در مقابله با کرونا نقش داشتند، مصاحبه‌هایی انجام دادیم. با تحلیل داده‌های به‌دست‌آمده و به‌کارگیری روش‌های پژوهشی کیفی، به مولفه‌هایی دست یافتیم که تجارب جهادی را در این بحران مستند می‌کرد.

مدیریت جهادی؛ از دفاع مقدس تا آموزش در دانشگاه

او به همکاری‌های پیشین خود با مرکز تحقیقات بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق اشاره کرد و گفت: پیش از همکاری با بسیج دانشجویی همدان، پنج سال با مرکز تحقیقات بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق همکاری داشتم. در آن‌جا سبک فرماندهی و مدیریت جهادی فرماندهان دفاع مقدس و سازمان‌های جهادی همچون قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا و جهاد سازندگی را احصا کردیم.
او ادامه داد: یکی از دستاوردهای ما در این حوزه، تدوین کتاب الگوی مدیریت جهادی از منظر رهبر معظم انقلاب بود که اکنون در دانشکده دافوس دانشگاه جامع امام حسین (ع) تدریس می‌شود.

برگزاری اردوهای راهیان پیشرفت؛ روایت امید و توانمندی

وی به فعالیت‌های خود در برگزاری اردوهای راهیان پیشرفت اشاره کرد و گفت: «این اردوها را از سال ۱۴۰۰ با هدف امیدآفرینی و ترویج روحیه ما می‌توانیم آغاز کردیم. تاکنون حدود ۵ تا ۶ هزار دانشجو در این اردوها شرکت کرده‌اند.
ایشان افزود: دانشجویان طی این اردوها به‌صورت میدانی از مراکزی که دستاوردهای بزرگ کشور را به نمایش می‌گذارند، بازدید می‌کنند. به‌عنوان مثال، در سفر به بندرعباس از شرکت کشتی‌سازی ایزوایکو، نیروی دریایی سپاه و پالایشگاه ستاره خلیج فارس بازدید داشتیم. علاوه بر این، شهرهایی چون اصفهان، بوشهر، تبریز و اراک نیز میزبان این اردوها بوده‌اند.

فعالیت‌های فرهنگی در هیئت رضوان الجواد (ع)

محمدی در پایان با تأکید بر نقش خود به‌عنوان خادم هیئت رضوان الجواد (ع) در همدان گفت: این هیئت هر ساله برنامه‌های فرهنگی، مذهبی و جهادی متعددی برگزار می‌کند. از جمله این برنامه‌ها می‌توان به اجتماعات چند هزار نفری به مناسبت ولادت امام جواد (ع)، جشن بزرگ عید غدیر، مراسم دهه اول محرم و جلسات هفتگی اشاره کرد. هدف ما ترویج مکتب اهل بیت (ع) و زنده نگه داشتن آئین‌های مذهبی است.

خبرنگار: فاطمه نعمتی فرد

انتهای خبر/

کد خبر: 1253223

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =