طرح "دستیار آموزشی" و رویداد "صدرا" دو اقدام مهم دانشگاه آزاد اسلامی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد بابل گفت: طرح "دستیار آموزشی" و رویداد "صدرا" دو اقدام مهم دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه اشتغال‌زایی و شناخت فرصت‌های شغلی است.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از مازندران، دکتر سید وحید جبارزاده، عضو هیئت علمی گروه مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد واحد بابل در گفت‌وگو با ایسکانیوز، اقدامات این دانشگاه درباره اشتغال دانشجویان را تشریح کرد.

سیدوحید جبارزاده با بیان این مطلب که دانشگاه دو اقدام ویژه درباره موضوع اشتغال‌زایی و شناخت فرصت‌های شغلی دانشجویان انجام داده، گفت: اولین اقدام مهم دانشگاه آزاد، جذب دستیاران آموزشی از میان دانشجویان مقطع دکتری به ویژه افراد فاقد شغل است.

استاد دانشگاه آزاد واحد بابل افزود: دانشگاه آزاد با جذب دانشجویان مقطع دکتری، پس از ارائه آموزش‌های لازم، آنان را به عنوان دستیار آموزشی، زیر نظر اساتید راهنما جهت تدریس به خدمت گرفت.

وی ضمن تشریح آینده این طرح، اضافه کرد: طرح دستیار آموزشی ضمن کسب درآمد، این زمینه را فراهم می‌کند که پس از شناخت نسبی دوطرفه بین دانشگاه و دستیار آموزشی، امکان جذب به عنوان اعضای هیئت علمی به وجود آید و دستیاران بتوانند در آینده صاحب شغل پایدار شوند.

جبارزاده به اقدام مهم دیگر دانشگاه آزاد اسلامی درباره ایجاد شغل دانشجویان اشاره و افزود: اقدام دیگر دانشگاه آزاد در حوزه اشتغال و شناخت فرصت‌های شغلی، برگزاری رویداد صدرا است و همانگونه که از نامش پیداست، مخفف صنعت، دانشگاه، راه اشتغال می‌باشد که در سال جاری سه رویداد با اهداف مشخص‌شده، برگزار شد.

استاد دانشگاه با اشاره به نحوه ارتباط دانشگاه و صنعت در گذشته، تصریح کرد: ارتباط صنعت و دانشگاه در گذشته، عموما در حد ارائه نامه معرفی‌ دانشجو به صنایع برای گذراندن کارآموزی و کارورزی بود و تعامل عملی و واقعی میان این دو نهاد مهم، عملا وجود نداشت اما امروزه با توجه به رویکرد ایجادشده در دانشگاه، شرایطی فراهم شده تا دانشجو بتواند فرصت‌های شغلی متناسب با رشته خود را شناخته و در زمان تحصیل و حتی فارغ‌التحصیلی از آن بهره‌مند شود.

عضو هیئت علمی تاکید کرد: این رویکرد یک حالت برد برد برای دانشگاه و دانشجو و هم برای صنعت ایجاد می‌کند.

مدرس دانشگاه در تشریح نتایج حاصله از ارتباط صنعت و دانشگاه، گفت: در این طرح، شاهد هستیم که شرکت‌ها و صنایع توانستند بدون پرداخت هزینه انتشار آگهی استخدامی، بدون مراجعه به موسسات کاریابی و بدون تشکیل کمیسیون‌های زمان‌بر و هزینه‌بر، نیروی کار جوان و متخصص مورد نیاز خود را مستقیما از دانشگاه تامین کنند.

جبارزاده به نتایج مثبت دیگری از برگزاری رویداد صدرا اشاره و اضافه کرد: رویکردی که در رویداد صدرا به وجود آمده، می‌تواند به جذب حداکثری دانشجو در دانشگاه آزاد نیز کمک کند؛ چون دانشجو درک می‌کند که تحصیل در دانشگاه آزاد می‌تواند به نوعی آینده شغلی وی در حیطه رشته مورد نظرش را تضمین کند.

وی ادامه داد: از دیگر منافع اجرای این طرح، ارائه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه به بخش صنعت است البته لازم است که دانشگاه، موضوعات آموزش و سرفصل‌های درسی را منطبق با نیاز عملی صنعت همسان‌سازی کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد بابل با اذعان به تلاش‌های فراوان مسئولان دانشگاهی در برگزاری رویداد صدرا خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد بابل در برگزاری رویداد صدرا علیرغم تلاش‌های فراوان صورت گرفته، آزادی عمل و استقلال مالی لازم را به دلیل محدود بودن منابع مالی نداشت که ضروری است طی برنامه‌هایی، منبع مالی پایدار ایجاد کند تا از آن بهره ببرد.

خبرنگار: خلیل قنبری

انتهای پیام/

کد خبر: 1253705

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 3
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • HK ۲۲:۵۸ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۱
      3 0
      آیا بازنشسته کردن اساتید با سابقه با صدها مقاله و بیرون کردن حق التدریس ها با بیش از شانزده سال سابقه کار ومصاحبه با وعده استخدام بعنوان استاد وابسته که بعدها کنار گذاشته شده و جایگزینی دانشجویان دکترا با کمترین حقوق و وسو استفاده از احساسات انها رویدادی اخلاقی وبزرگ است؟!