به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از اردبیل، رئوف موسوی، معاون فرهنگی و رسانهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اردبیل اظهار کرد: جشنواره جایزه فیروزه از سال ۹۴ از سوی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار میشود و فراخوان آن خردادماه امسال منتشر شد.
وی معرفی فعالان صنایع و نهادهای فرهنگی، پشتیبانی از تولید محصولات فرهنگی، مطرح کردن هنرمندان در سطوح ملی و بین المللی و پاسخ به دغدغهها و نیازهای هنرمندان و خانوادههای آنها را از اهداف جشنواره جایزه فیروزه ذکر کرد.
معاون فرهنگی و رسانهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اردبیل ادامه داد: آثار ممتاز هنرمندان به عنوان سفیران فرهنگ و ارزشهای بومی و ملی در جامعه اثرگذار است و رسالت اصلی آثار، انتقال ارزشهای فرهنگی و تمدنی و گسترش کسب و کارهای فرهنگی در جامعه است.
موسوی تصریح کرد: این جشنواره در بخشهای ایده های استارتاپی، کسب و کارهای نوپا و کسب و کارهای فعال با موضوعات تولید اسباب بازی، عروسک، نوشت افزار، هدایای فرهنگی و طراحی شخصیت برگزار میشود و برگزیدگان استانی در مرحله نهایی، طی آیینی معرفی و تجلیل خواهند شد.
دبیر نهمین جشنواره جایزه فیروزه در اردبیل با اشاره به این که اختتامیه جشنواره هفتم اسفندماه در تهران برگزار خواهد شد، بیان کرد: داوران در حال غربالگری و تفکیک آثار برای معرفی ۲۴ اثر برگزیده و دارای کیفیت بالا به مرحله نهایی رویداد هستند.
موسوی گفت: امیر رجبی رئیس، رئوف موسوی دبیر و سیمین شالچی کارشناس دبیرخانه ، اعضای ستاد نهمین جشنواره جایزه فیروزه هستند.
وی افزود: از آثار ارسالی در صورت داشتن قابلیت تولید انبوه برای رونق کسب و کارهای فرهنگی، استفاده خواهد شد.
استان اردبیل با بیش از یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر جمعیت و ۱۲ شهرستان در شمال غرب ایران واقع شده است و گروه ها و انجمن های هنری، فرهنگی و ادبی در مرکز و شهرستان های آن زیر نظر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت می کنند.
انتهای خبر/
نظر شما