به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از اردبیل، مخاطبان خبرگزاری فارس چندی پیش با ثبت پویشی با عنوان «لزوم تأسیس هنرستان موسیقی دولتی در اردبیل» خواستار رسیدگی به این موضوع شدند.
ثبتکننده این پویش نوشته است: «ثبت موسیقی سنتی در اردبیل به شماره ۳۶۴ مورخ ۱۳۹۰/۸/۲۸ به دلیل تأثیرگذاری خاص و شرایط متنوع در فهرست میراث ناملموس کشور و همچنین به پشتوانه اساتید و هنرمندان صاحب نامی که هر یک ضمن تسلط به ردیفهای موسیقی صاحبعنوان بودند جای بسی تأسف است که با اینهمه استعداد و بالاخص در راستای مبارزه با تهاجم فرهنگی و حفاظت از نسل جوان و نوجوان، توجهی به تأسیس هنرستانهای موسیقی دولتی دختران و پسران نشده است.
این مطالبه سالها پیش هم در بخش فارس من درخواست گردیده بود که منجر به نتیجه نگردید. فلذا خواهشمند است اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اردبیل از حالت سکون خارج و اقدام اساسی انجام دهد.»
برای پیگیری این موضوع خبرنگار خبرگزاری فارس اردبیل به سراغ امیر رجبی مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل رفت.
پیگیریها در جهت احداث هنرستان پسرانه ادامه دارد
امیر رجبی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در اردبیل اظهار کرد: هنرستان دخترانه هنرهای زیبای کوثر اردبیل از سال ۱۳۷۳ بهصورت دولتی و وابسته به اداره کل فرهنگ و ارشاد و در رشتههای مختلف هنری فعال است.
وی در ادامه سخنان خود افزود: فعالیت رشته موسیقی در هنرستان کوثر از سال تحصیلی ۱۳۹۸_۱۳۹۹ آغاز شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل در پاسخ به این سؤال که آیا هنرستان تخصصی موسیقی در اردبیل در حال حاضر وجود دارد یا خیر تصریح کرد: در حال حاضر هنرستان اختصاصی موسیقی در سطح اردبیل وجود ندارد.
رجبی در ادامه با اشاره به اینکه احداث این نوع هنرستان در برنامههای این اداره قرار دارد افزود: در مورد احداث این نوع هنرستان پیگیر هستیم و در صورت تأمین مکان، هنرستان پسرانه را هم در اردبیل تأسیس کنیم.
انتهای پیام/
نظر شما