به گزارش گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران دانشجویی (ایسکانیوز)، طبق اعلام روابط عمومی سازمان سینمایی، در آخرین جلسه شورای پروانه ساخت آثار سینمایی، فیلم «خانه خودم» به نویسندگی، تهیهکنندگی و کارگردانی محمدعلی طالبی مجوز ساخت دریافت کرد.
«نگهبان شب» به نویسندگی مشترک رضا میرکریمی و محمد داوودی، کارگردانی و تهیهکنندگی رضا میرکریمی دیگر فیلمی بود که مجوز ساخت گرفت. فیلم تازه میرکریمی یک درام اجتماعی است.
پیشبینی برای آغاز فیلمبرداری «نگهبان شب» نیمه دوم امسال است، هرچند شرایط شیوع کرونا ممکن است زمان تولید این فیلم را تغییر داد.
آخرین فیلم میرکریمی مقصر شیرین» است که جوایز متعددی در جشنوارههای داخلی و خارجی دریافت کرد.
* بسته ویژه «عماریار» برای هفته دفاع مقدس
با توجه به درپیش بودن هفته دفاع مقدس، سامانه «عماریار»، مجموعه فیلمهایی را با نام «ما ملت شهادتیم» برای تماشای خانگی در این مناسبت ارائه کرد.
به گزارش «راهنوشت»، با توجه به درپیش بودن هفته دفاع مقدس، سامانه «عماریار»، مجموعه فیلمهایی را با نام «ما ملت شهادتیم» برای تماشای خانگی در این مناسبت ارائه کرد.
مستند « نبردهای فانتوم» به کارگردانی مهدی جبینشناس، اولین اثر این بسته فیلم است که با محوریت رشادتهای خلبانان نیروی هوایی ارتش در دوران جنگ تحمیلی تولید شده است و مأموریتها و عملیاتهای خلبانهای شکاری بمب افکن اف4 (ملقب به فانتوم) را روایت میکند.
«رسام» به کارگردانی داوود مرادیان، اثر ویژه بسته فیلم عماریار برای تماشا در این روزها است. این مستند، با روایتی داستانگونه، کنکاشی در چگونگی رشد صنایع دفاعی ایران در حوزههای مختلف دارد.
«خاطرات موتورسیکلت» به کارگردانی امیرحسین نوروزی، مستند بعدی بسته فیلم عماریار برای هفته دفاع مقدس است. داستان موتورسواران جوان و متمولی را روایت میکند که با آغاز جنگ تحمیلی، تحت تأثیر شهید چمران به جبهههای حق علیه باطل پیوستند.
مستند «بانو» به کارگردانی محمد حبیبی منصور، دیگر اثر این بسته فرهنگی است. این فیلم، روایتگر زندگی پرفراز و نشیب بانو عصمت احمدیان، مادر شهیدان فرجوانی است؛ زنی که خودش و اعضای خانوادهاش از جمله همسر و سه فرزندش، هرکدام به نوعی با جنگ در ارتباط هستند.
مستند «گردان قاطریزه» به کارگردانی سیدمجتبی خیام الحسینی، دیگر اثر خاص معرفیشده توسط عماریار است که روایتی جذاب با چاشنی طنز دربارۀ رزمندگان لشگر 14 امام حسین(ع) دارد. نیروهای این لشگر، بهخاطر شرایط کوهستانی جبهههای غرب، از قاطر برای حمل زخمیها، غذا و ادوات نظامی بهره میبردند.
«اتاق جنگ» به کارگردانی مصطفی حریری، ششمین مستند عماریار برای هفته دفاع مقدس است. این فیلم، میکوشد بدون موضعگیری و صرفاً با نگاه یک ناظر بیرونی، اتفاقات مهمی را که در جریان سیاستگذاری دفاع ایران در برابر عراق در حدود 8 سال رقم خورد مرور کند.
سینمایی «۲۳ نفر» به کارگردانی مهدی جعفری و محصول سازمان هنری رسانه ای اوج هفتمین اثر این بسته فیلم است. این فیلم سینمایی روایت گروهی از رزمندگان نوجوان ایرانی است که در جریان جنگ ایران و عراق در سال ۱۳۶۱ به اسارت نیروهای عراقی درآمدند. قسمتهای اول این فیلم، سکانسهای جنگی دارد و بعد از آن ماجرای اسارت شخصیتهای اصلی داستان به تصویر کشیده میشود.
سینمایی «ویلاییها» به کارگردانی منیر قیدی، دیگر اثر بسته فیلم عماریار برای هفته دفاع مقدس است. این فیلم، ماجرای دراماتیک خانوادههای فرماندههان سپاه و ارتش در سال ١٣٦٥ است که در نزدیکترین نقاط به جبهه، زندگی پر فراز و فرودی را سپری میکردند.
«شیار ۱۴۳» به کارگردانی نرگس آبیار، دومین اثر سینمایی این بسته فیلم است. این فیلم، روایتگر سرگذشت پسری جوان بهجبههرفته است. مادر او «مش الفت»، در نبود پسرش روزهای تلخی را میگذراند و منتظر است روزی فرزندش از جبهه بازگردد ... .
«نبرد خلیج فارس 1» به کارگردانی فرهاد عظیما، یک انیمیشین خوشساخت این بسته فیلم است که براساس خاطرات سرتیپ خلبان «صدرالله جاویدکیا» تولید شده است و روایتی نفسگیر دربارۀ درگیری هوایی جنگندههای ایران و ناوگان هوایی عربستان بر فراز خلیج فارس در سال 1363 ارائه میدهد.
موشنگرافیک «مردی که آنجا بود» به کارگردانی عظا پناهی، اثر بعدی بسته فیلم «عماریار» برای هفته دفاع مقدس است. این موشنگرافیک روایتی از دوران دفاع مقدس با زبان رزمندگان و استفاده از عکسهای گرفتهشده از آن دوران است.
مخاطبان و علاقهمندان میتوانند برای دانلود و تماشای این فیلمها و آثار بیشتر پیرامون دفاع مقدس، با تخفیف 50 درصدی با استفاده از کد defa99 به سایت «عماریار» به نشانی Ammaryar.ir مراجعه کنند.
«عماریار»، مرجع عرضه تولیدات صوتی و تصویری جبهه فرهنگی انقلاب است که با شعار «با خانواده فیلم ببینید»، درصدد انتشار و عرضه محتوای سالم از فیلمهای مستند در وهله اول و فیلمهای سینمایی و پویانمایی، فیلمهای کوتاه و نماهنگ از تولیدات داخل و خارج کشور در وهله دوم است.
انتهای پیام/
نظر شما