وی با بیان اینکه فعالیت های معاونت فرهنگی و دانشجویی متمرکز به سه حوزه سیاست گذاری، پشتیبانی و نظارت و ارزیابی است، گفت: در بخش سیاست گذاری دستورالعمل ها و آیین نامه های مورد نیاز، در بخش پشتیابی حمایت های لازم و رفع موانع و تسهیل اقدامات واحدهای دانشگاهی و در بخش نظارت و ارزیابی، صدور کارنامه فرهنگی برای واحدها در نظر گرفته شده است.
دکتر جهان بین با بیان اینکه به منظور صدور کارنامه فرهنگی برای واحدهای دانشگاهی، شاخص هایی تدوین شده است، گفت: این شاخص ها به واحدهای دانشگاهی ارسال و نظرات واحدها جمع آوری شد. سپس شاخص ها امتیازگذاری و به واحدهای دانشگاه برای اجرای عملیات ابلاغ شد. در این خصوص مقرر شده که فعالیت واحدها براساس شاخص ها ارزیابی و برای آنان کارنامه فرهنگی صادر شود.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در این روند یک نقص وجود داشت و آن این بود که معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به تمام فعالیت واحدها به صورت سیستماتیک دسترسی نداشت، بنابراین سامانه پایش فرهنگی در همین راستا طراحی و راه اندازی شد.
وی با بیان اینکه سامانه پایش فرهنگی این امکان را فراهم می کند که تمام واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت های خود در حوزه فرهنگی را در این سامانه ثبت کنند، گفت: فعالیت فرهنگی واحدها پس از تأیید استان در اختیار سازمان مرکزی قرار می گیرد و پس از تجزیه و تحلیل فعالیت ها، ارزیابی و کارنامه فرهنگی برای آنان صادر می شود.
دکتر جهان بین خاطرنشان کرد: همچنین این سامانه مشخص می کند که در پهنه وسیع دانشگاه آزاد اسلامی چه برنامه هایی در چه موضوعاتی و توسط چه گروه هایی در حال برگزاری است. همچنین این سامانه امکان گزارش گیری لحظه به لحظه را فراهم می کند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه سامانه پایش فرهنگی پس از رونمایی به صورت محدود در دسترس قرار گرفته، گفت: ان شاءالله از شنبه هفته آینده این سامانه در اختیار استانها و واحدهای دانشگاهی قرار خواهد گرفت. همچنین مقرر شد تا سامانه هایی نیز در حوزه های دانشجویی، ورزش و تربیت بدنی طراحی و اجرا شود.
وی در پایان از مسعود همتی رئیس مرکز فناوری اطلاعات و شبکه علمی دانشگاه آزاد اسلامی و همکاران این مجموعه تشکر و ابراز امیدواری کرد: این اقدام نقطه عطفی در مسیر فعالیت های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی باشد.
انتهای پیام/
نظر شما