به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، در آییننامههای وزارت علوم بر نقش انواع مواردی که در امتحانات جضوری دانشجویان به عنوان تخلف محسوب میشود تاکید شده است. از جمله این موارد میتوان به همره داشتن موبایل، هندزفری، ساعت هوشمند، داشتن کارت دانشجویی جعلی یا کپی گرفته شده، فرستادن فردی دیگر برای شرکت در امتحان، استفاده از هر گونه یادداشت، یادداشت، کتاب، جزوه، رد و بدل کردن هر گونه نوشته یا برگه امتحانی با سایر دانشجویان، نگاه کردن از روی برگه امتحانی دانشجوی دیگر، نوشتن هر گونه اطلاعات بر روی دست، پا، لباس، میز و نیمکت، جابهجایی در جلسه امتحان و مستقر نشدن در محل تعیین شده و غیره اشاره کرد.
بر اساس بند رسیدگی به تخلفات آموزشی و اداری آییننامه انضباطی مصوب وزارت علوم، اگر فرد متخلف در امتحان از تقلب منتفع شده باشد، در امتحان یا درس مربوط نمره ۰.۲۵ برای وی لحاظ شده و متناسب با نوع تقلب به یکی از تنبیهات اخطار شفاهی، تذکر کتبی بدون درج در پرونده دانشجو، اخطار کتبی بدون درج در پرونده دانشجو، تذکر کتبی و درج در پرونده دانشجو و یا توبیخ کتبی و درج در پرونده دانشجو محکوم میشود.
این تنبیهات در صورت تکرار تخلف توسط دانشجو، منجر به منع موقت از تحصیل به مدت یک نیمسال بدون احتساب سنوات، منع موقت از تحصیل به مدت یک نیمسال با احتساب سنوات، منع موقت از تحصیل به مدت دو نیمسال بدون احتساب سنوات خواهد بود. همچنین منع موقت از تحصیل به مدت دو نیمسال با احتساب در سنوات قابل تشدید است.
در صورتی که دانشجو فرد دیگری را برای حضور در امتحان بفرستد، نمره درس مربوط برای این دانشجو ۰.۲۵ لحاظ شده و بر اساس آیین نامه، متخلف به یکی از تنبیهات منع موقت از تحصیل به مدت یک نیمسال بدون احتساب سنوات، منع موقت از تحصیل به مدت یک نیمسال، منع موقت از تحصیل به مدت دو نیمسال بدون احتساب سنوات و یا منع موقت از تحصیل به مدت دو نیمسال با احتساب سنوات محکوم خواهد شد.
گفتنی است فرد شرکت کننده در امتحان در صورت دانشجو بودن به یکی از تنبیهات فوق، به جز کسب نمره ۰.۲۵ محکوم خواهد شد.
انتهای پیام/
نظر شما