علی عاشورنسب در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، با بیان این که آسیبهای روانشناختی دانشجویان در ۲ سال گذشته باید مورد توجه قرار بگیرد، اظهار کرد: برای مثال، نشستها و کارگاههایی برگزار شود و به دانشجویان آموزش داده شود که چگونه با شرایط جدید وفق پیدا کنند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: دانشجویان، نخبگان جامعه را تشکیل میدهد و به همین دلیل، باید به آنها آموزش داده شود. در این راستا، لازم است که رسیدگیها از سوی دانشگاه بیشتر باشد.
عاشورنسب با تصریح بر این که هماکنون هراسی در دل دانشجو رخنه کرده که آینده کشور را تهدید میکند، گفت: دانشجویان امروز، در آینده مدیران کشور خواهند شد یا مثلا دانشجویان رشته حقوق، بدنه قضایی کشور را تشکیل میدهند. دانشجویانی که سلامت روانی ندارند، بر روی کل سیستم تاثیر منفی دارند.
دبیر انجمن علمی حقوق دانشگاه شیراز با اشاره به این که ترس از امنیت شغلی و آینده شغلی، مشکلی فراگیر در میان دانشجویان است که سلامت روانی دانشجویان را تهدید میکند، افزود: این ترس، دانشجویان را ناامیدی میکند و در نتیجه آینده کشور مورد تهدید است.
ناامیدی و ضعف در ۲ سال گذشته بین دانشجویان رواج پیدا کرده است
وی با تاکید بر این که متاسفانه در مدت این ۲ سال، ناامیدی و ضعف بین دانشجویان رواج پیدا کرده است، گفت: کاش مسئولان علاوه بر توجه به مشکلات مربوط به بازگشایی دانشگاهها، به آسیبهای روانشناختی دانشجویان هم توجه میکردند.
عاشورنسب در ادامه خاطرنشان کرد: بسیاری از دانشجویان در این مدت دلزده شدهاند، حتی مسیرشان را گم کردهاند. به نظر من، سردرگمی بزرگترین مشکل دانشجویان در شرایط کنونی است.
دبیر انجمن علمی حقوق دانشگاه شیراز با بیان این که انجمن علمی برای رفع این مشکل، فراخوانهای دانشجویی داده است، اظهار کرد: استادان با انجمن همکاری داشتهاند؛ اما انتظارمان این بود که خود مسئولان پیشگام باشند، نه این که موضوع از طرف انجمن مطرح و پیگیری شود.
انتهای پیام/
نظر شما