آموزش آشپزی/ طرز تهیه به پلو اصفهانی مجلسی

به پلو یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار اصفهان است. به پلو اصفهانی غذای معروف اصفهانی است که بسیار مقوی است که برای تهیه آن از مواد متنوعی استفاده می شود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، به پلو یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار اصفهان است. به پلو اصفهانی غذای معروف اصفهانی است که بسیار مقوی است که برای تهیه آن از مواد متنوعی استفاده می شود. شما میتوانید به پلو بدون گوشت، به پلو با هویچ، به پلو با مرغ چرخ کرده یا ریش شده و همراه با تکه های  گوشت تهیه کنید. 

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی/ ترفندها و روش های عالی برای خوشمزه شدن کله پاچه

اضافه کردن گوشت به پلو کاملا دل به خواهی است. در صورتی که میخواهید به پلو مجلسی درست کنید میتوانید آن را به صورت قالبی دربیاورید ، یا این که تکه های گوشت و مرغ را جداگانه بپزید و کنار برنج سرو نمایید و رویش را با برنج رعفرانی تزئین نموده و به همراه سالاد میل نمایید.

به پلو اصفهانی با هویج

 سینه مرغ    ۱ عدد
پیاز    ۱ عدد
هویج    ۱ عدد
به     ۱ عدد
 برنج    ۲ پیمانه
  زعفران دم کرده    ۲ قاشق غذا خوری
 دارچین و زیره سبز      به مقدار کافی
 نمک، فلفل و زردچوبه     به مقدار کافی
روغن      به مقدار کافی

طرز تهیه به پلو اصفهانی با هویج

برنج را به مدت ۱ ساعت یا بیشتر در آب نمک خیس کنید. 

مرغ را به همراه نمک و زردچوبه و یک پیمانه آب در قابلمه ریخته روی حرارت ملایم بپزید و سپس شعله را خاموش کنید تا خنک شود.

مرغ خنک شده را ریش ریش کنید.

پیاز را خلالی خرد کره با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس کمی فلفل و زردچوبه به آن بزنید. 

هویج را رنده کنید و با مرغ به پیاز اضافه کنید. 

به را پوست کنید و درشت رنده کنید و با زعفران دم کرده ، زیره و دارچین به تابه اضافه کرده تفت دهید. 

قابلمه ای متوسط را روی حرارت بگذارید. 

۲ – ۳ پیمانه آب اضافه کرده و بعد از این که به جوش آمد ، ۱ قاشق غذاخوری روغن و ۱ قاشق چایخوری نمک را به آ« اضافه کنید و برنج را به آب در حال جوش افزوده ، ۷ – ۱۰ دقیقه بجوشانید تا نیم پز شود و آبکش کنید. 

کف قابلمه را کمی روغن بیندازید و در صورت تمایل از سیب زمینی حلقه شده یا نان لواش برای ته دیگ استفاده کنید. 

 برنج و مخلوط مرغ و به را به صورت لایه لایه بریزید و در قابلمه را بگذارید و به مدت ۴۵ – ۶۰ دقیقه اجازه دهید روی حرارت ملایم دم بکشد. 

به پلو اصفهانی اصیل

پیاز داغ    ۲ ق س
پیاز متوسط خرد شده     ۱ عدد
به متوسط    ۲ عدد
گوشت تکه ای درشت    ۲۰۰ گرم
زعفران دم کشیده     ۴ ق س
برنج    ۴ پیمانه
آلو خورشی    ۱۰ - ۱۵ عدد

طرز تهیه به پلو اصفهانی اصیل

به را با پوست ورقه ورقه برش بزنید و با کمی روغن تفت دهید و کناری بگذارید.

پیاز را خرد کرده باکمی روغن تفت دهید. 

تکه های گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد و با مقداری آب بگذارید بپزد. بعد از کامل شدن پخت نمک و فلفل اضافه کنید.

آلوها را به همراه زعفران به گوشت اضافه کنید و صبر کنید آبش غلیظ و سس مانند شود. 

برنج را ک از قبل در آب و نمک خیسانده اید بپزید و آبکش کنید. 

کف قابلمه مورد نظر را چرب کرده ، ته دیگ دلخواهتان را بگذارید و از برنج و مواد گوشت و آب گوشت لایه لایه بریزید و رویش کمی پیاز داغ  بریزید و ورقه های به را روی بچینید و ۴۵ دقیق دم بگذارید. 

به پلو مجلسی با مرغ و هویج

مواد لازم به پلو مجلسی با مرغ و هویج 
برنج       ۳ پیمانه
 هویج     ۲ عدد
سینه مرغ     ۱ عدد
به     ۱ عدد
پیاز     ۲ عدد
کره و زعفران     به مقدار لازم
پودر هل      ۱ ق چای خوری
دارچین     ۱ ق چای خوری
نمک، فلفل سیاه، زیره سبز     به مقدار لازم

طرز تهیه به پلو مجلسی با مرغ و هویج

برنج را از چند ساعت قبل در آب و نمک بخیسانید.

گوشت سینه مرغ را از استخوان جدا کرده و به صورت خلالی خرد کنید. 

هویج را پوست گرفته و درشت رنده کنید.

به را پوست گرفته و درشت رنده کنید. 

پیاز را پوست گرفته نگینی خرد کنید و با کمی کره و روغن تفت دهید. 

مرغ را اضافه کرده رویش نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه بپاشید و تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد. 

هویج و به را اضافه کرده رویش دارچین و هل بپاشید و تفت دهی. 

زعفران ، نمک و زیره را اضافه کرده مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. 

برنج را بپزید و آبکش کنید.

ته دیگ دلخواهتان را ته قابلمه بگذارید و برنج و مواد میانی را لا به لا بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه درم بگذارید. 

کمی زعفران و کره روی پرنج بدهید و سرو نمایید. 

برای مجلسی تر شدن ظاهر برنج میتوانید تکه های گوشت اطراف دیس برنج بچینید. 

انتهای پیام/

کد خبر: 1130849

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =