آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه کیک سنتی مجارستان

کیک دوبوس یا دوبوس تورته کیک شکلاتی و کاراملی سنتی مجارستان است ، بین لایه های این کیک اسفنجی با شکلات پر می شود و برای تزئین روی آن از کارامل استفاده می کنند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز،  کیک دوبوس ( به انگلیسی : dobosch caramel chocolate cake )  یا دوبوس تورته ( به انگلیسی : Dobos torte ) یک کیک اسفنجی شکلاتی و کاراملی  لایه ای است که برای اولین بار توسط جوزف دوبوس ساخته شد. این کیک کلاسیک مجارستانی ۶ لایه است که بین لایه های آن را با شکلات پر میکنند. 

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه ژله بستنی

مواد لازم کیک دوبوس  

تخم مرغ بزرگ    ۶ عدد 
شکر    ۱۵۰ گرم
عصاره وانیل خالص    یک قاشق غذاخوری
آرد کیک    ۱۳۰ گرم
نمک     ۱ پیتچ

مواد لازم کرم کره ی شکلاتی  

شکلات تلخ (شکلات Bittersweet با حداقل ۳۵ درصد شکلات خالص) ریز شده    ۱۰۰ گرم
کره متوسط     ۳ قالب
پودر کاکائو    ۳ قاشق غذاخوری
شکر    ۱۲۵ گرم 
وانیل    ۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم کارامل
شکر    ۳/۴ لیوان 
آب    ۲ قاشق غذا خوری
آب لیموی تازه    ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کیک دوبوس

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، سینی فر را چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید سپس اسپری جدا کننده روی کاغذ ها بزنید. 

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. 

سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا کف کند سپس نیمی از شکر را کم کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا فرم بگیرد و در صورتی که کاسه را برگردانید تکان نخورد. فرم گرفتن سفیده تخم مرغ حدود ۶ دقیقه طول می کشد. 

زرده تخم مرغ را به همراه نیمی از شکر و وانیل با سرعت بالا حدود ۳ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و حجیم شود. 

سفیده را در دو مرحله به زرده اضافه کنیدو با لیسک به صورت دورانی و در یک جهت با هم مخلوط نمایید. 

آرد کیک و نمک را الک کنید و در دو مرحله به تخم مرغ اضافه کرده  به آرامی مخلوط کنید. 

خمیر را به طور مساوی در سینی های فر پخش کنید و با کاردک رویش را صاف کنید و به مدت ۵ – ۷ دقیقه در فر بگذارید بپزد. 

برای تست پخته شدن کیک انگشتتان را وسط کیک بزنید اگر کیک به انگشت چسبید یعنی هنوز پخته نشده . 

بعد از خنک شدن کاغذ روغنی را از کیک ها جدا کنید تا بتوانید روی هم سوارشان کنید. 

برای تهیه کرم کره شکلاتی قابلمه ای را پر آب کرده روی حرارت بگذارید و شکلات را داخل کاسه ای ریخته و  به روش بن ماری روی حرارت بخار آب ذوب کنید.

کره را هم به همین ترتیب نرم کنید. 

پودر کاکائو را به کره اضافه کرده مخلوط کنید. 

پودر شکر را به کره اضافه کرده هم بزنید. 

شکلات ها را به مواد اضافه کرده هم بزنید یکدست شود. 

کیک هایی که در فر پختید به ۶ تکه مساوی تقسیم کنید و روی هر لایه مقداری کرم کره بکشید و سپس لایه ها را روی هم بگذارید و رویشان را با مابقی کرم کره شکلاتی بپوشانید. 

برای تهیه کارامل ، شکر ، جوهر لیمو و آب را در یک قابلمه کوچک بریزید و بجوشانید تا رنگ کهربایی بگیرد و شعله را خاموش کنید. 

یکی از کیک ها را از قبل به شکل دایره ای قالب بزنید یا به صورت مثلثی برش بزنید و با قاشق رویشان یک لایه نازک کارامل بریزید و برای تزئین روی کیک از آن ها استفاده کنید.

در برخی از رسپی ها کارامل را مستقیما روی لایه بالایی کیک می ریزند.  

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

کد خبر: 1133154

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =