به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز، مخاطبان فارس با ایجاد یک پویش خواستار جلوگیری از پرداخت پولهای کلان به فوتبالیستها شدهاند.
برهمین اساس، کاظم اولیایی، مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال درمورد راهکارهای جلوگیری از پرداخت مبالغ کلان به فوتبالیستها اظهار داشت: بی نظمی در مدیریت کلان باشگاهها دلیل این موضوع است. بیش از 10 سال است طرح جامع نظام باشگاهداری در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است. تا زمانیکه برای اداره باشگاه قانونی داخلی و با رعایت استانداردهای بینالمللی نداشته باشیم، روز به روز دنبال مصیبت هستیم. هر باشگاهی باید طبق استانداردها برای خودش برنامه داشته باشد و نسبت به آن برنامه بودجه کند.
وی افزود: اکنون اثبات شده پرسپولیس و استقلال دولتی هستند. تمام شرکتهای دولتی باید در ابتدای سال برای خود برنامه بدهند تا نسبت به آن بودجه دریافت کنند. طبق همان بودجه نیز باید هزینه کنند. وقتی یک باشگاه برنامه ندارد و بودجه اش تعیین نیست، مشخص است در نقل و انتقالات رقابت ناسالم ایجاد کرده و هرج و مرج به وجود میآورد. این یک مشکل اساسی و مربوط به مدیریت باشگاهی است.
مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: در مقاطعی سقف قرارداد گذاشته شده و اکنون نیز بحثهایی در این مورد مطرح است اما این موارد معلول علت اصلی هرج و مرج در مدیریت باشگاهی ما حتی باشگاه های صنعتی، معدنی و تیمهایی هستند که از اموال استفاده میکنند. تیمهایی مثل آلومینیوم و مس جدو لیگ برتر ما را تبدیل به جدول مندلیف کردهاند اما هیات مدیره همین تیمها نیز برنامه و سقف بودجه خود را به مدیرعامل اعلام نمیکنند تا آن مدیر مطابق با این مسائل و طبق استانداردهای فیفا و AFC برنامهریزی و درصدی از بودجه را صرف خرید بازیکن برای تیمهای بزرگسال یا هزینه در آکادمی کند.
اولیایی عنوان کرد: ما زیر بار هیچ یک از این شیوههای مدیریتی نمیرویم و به همین دلیل دلالها و ایجنتها، با ایجاد یک فضای ملتهب، قراردادها را بالا می برند. سال قبل این موضوع برای من اثبات شد و امسال هم شنیدم قراردادی که بازیکن از باشگاه درخواست یک سوم مبلغی را داشته که با او قرارداد بستهاند. در واقع دو سوم به مبلغ مورد درخواست بازیکن اضافه شده است. این واقعیات در فوتبال ما اتفاق میافتد.
وی ادامه داد: بهترین راه برای تقابل با این هرج و مرج این است که برای باشگاهها مثل تمام لیگهای حرفهای دنیا، سقف بودجه مشخص کنیم. اگر این اتفاق بیفتد و مدیرعامل طبق بودجه اش هزینه کند، 50 درصد بار بسته شدن پنجره نقل و انتقالات و حذف باشگاه ها از آسیا سبک میشود. حجم زیاد پروندههای بدهی باشگاهها به دلیل تعیین نشدن سقف اعتبار است. مدیر قراردادی امضاء میکند که خودش هم میداند قابل اجرا نیست. دستکم درمورد قرارداد با خارجیها این موضوع بارها اثبات شده که به دلیل تحریم ها نمیتوانیم پول را جا به جا کنیم. مثل روز روشن است که نه پول وجود دارد و نه امکان انتقال به بانک خارجی اما بازهم راه غلط را میرویم.
منبع: فارس
نظر شما