به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کیک کرم کاراملی که به آن فلن کیک می گویند، یکی از کیک های خوشمزه سوئدی است که کمتر کسی را می توان یافت عاشق طعم بی نظیر آن نباشد و ترکیب کارامل و کیک شکلاتی را دوست نداشته باشد. این کیک که بیشتر به عنوان یک دسر محبوب کاربرد دارد را می توانید در خانه با فر و یا حتی بدون فر راحت و آسان تهیه نمایید.
بیشتر بخوانید:
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه دسر بینظیر سوهان
مواد لازم برای تهیه کارامل:
مواد لازم میزان لازم
کرم کارامل یک بسته
شیر دو لیوان
پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه کیک:
مواد لازم میزان لازم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر یک لیوان فرانسوی
شیر نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
آرد قنادی یک و نیم لیوان
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
دستور کیک کرم کاراملی
طرز تهیه کارامل:
قالب دلخواه خود را انتخاب کنید.
قالب را کمی چرب کنید.
سس کارامل داخل بسته را درون قالب ریخته و آن را کنار بگذارید.
داخل قابلمه ای پودر کارامل و دو لیوان شیر و یک قاشق غذاخوری ژلاتین را بریزید و مخلوط کنید.
قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا جوش آید.
یک دقیقه بعد از جوش آمدن شیرو... آنها را درون قالب روی سس کارامل بریزید.
قالب را به مدت ۱ تا ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
طرز تهیه کیک:
۳ عدد تخم مرغ را با هم زن بزنید تا از لختگی خارج شود.
شکر و وانیل را به تخم مرغ اضافه نموده و هم بزنید تا کرم رنگ شود.
شیر و روغن را به باقی مواد اضافه و یک دقیقه هم بزنید.
ارد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را سه بار الک کنید.
مخلوط آرد الک شده را در سه مرحله به مواد مایع بیافزایید.
مواد کیک را روی کارامل آماده شده بریزید.
داخل قابلمه به اندازه جایی که کارامل است، آب جوش بریزید.
قالب را درون قابلمه ای که در آن آب جوش ریخته اید، قرار دهید.
درب قابلمه را دم کنی بگذارید و به مدت ۴۵ دقیقه اجازه دهید با شعله کم کیک آماده شود.
برای تهیه این کیک در فر قالب کیک را داخل یک قالب با محتوای آب جوش با گنجایش و ارتفاع بیشتر قرار دهید سپس دو تا قالب که در داخل هم قرار گرفته اند را داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید زمان را روی ۶۰ دقیقه و حرارت ۱۸۰ تنظیم کنید.
بعد از اماده شدن کیک را با خلال دندان چک کنید تا از پخت آن اطمینان یابید.
قالب کیک را در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود و پس از خنک شدن سلفون بکشید و بمدت ۸ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کارامل مجدد بسته شود.
بعد از گذشت ۸ ساعت لبه های کیک را با کارد آزاد کرده وته ظرف را در آب جوش گذاشته وفورا بردارید وداخل ظرف برگردانید.
فلن کیکتان را تزئین و نوش جان کنید.
نکته:
برای تهیه این کیک خوشمزه باید از یک قالب میان تهی به همراه کرم کارامل استفاده کنید.
برای تهیه کیک توجه نمایید بیش از حد آب جوش درون قابلمه یا قالب دوم نریزید زیرا ممکن است وارد کیک گردد.
دما در فرهای مختلف متفاوت است بنابراین برای اطمینان از پخت کیک با خلال دندان آن را چک کنید.
برای خارج نمودن کیک از فالب آن را بیش از حد درون آب جوش نگذارید زیرا ممکن است کارامل آب شود.
نظر شما