آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه شیرینی بسبوسه مصری

بسبوسه نام شیرینی یا کیک محبوب و مشهور مصری ها می باشد. این کیک خیس خوشمزه مصری رسپی بسیار ساده ای دارد که میتوانید آن را در منزل تهیه کنید.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بسبوسه یک شیرینی یا دسر مصری است که در بسیاری از مناطق عرب نشین برای ماه مبارک رمضان تهیه می شود. بافت این شیرینی بسیار شبیه به بافت کیک می باشد اما در دسته ی شیرینی ها و کیک های خیس قرار می گیرد. این شیرینی را با استفاده از رسپی که در این بخش آورده ایم، در خانه تهیه و نوش جان نمایید.

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی/ سطح روی کیک چگونه صاف می‌شود؟

مواد لازم برای تهیه بسبوسه مصری

مواد لازم    مقدار لازم
تخم مرغ    ۳ عدد
شکر    ۱ پیمانه
وانیل    ۱ ق چ
رنده پوست پرتقال    ۱ عدد متوسط
ماست    ۱ پیمانه
روغن    ۱/۲ پیمانه
آرد سمولینا    ۱ پیمانه
آرد    ۱ پیمانه
بکینگ پودر    ۱ ق غ
پودر نارگیل    ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه بسبوسه مصری

درون ظرفی سه عدد تخم مرغ را بشکنید و با همزن دستی هم بزمید تا تخم مرغ ها از لختگی خارج شوند.
سپس شکر را به آن اضافه نمایید و مقداری هم بزنید.
در این مرحله بعد از افزودن وانیل به مواد و به هم زدن آن، روغن را بیافزایید و کامل با مواد ترکیب کنید.
رنده پوست پرتقال را کاملا با مواد ترکیب نمایید.
ماست را به مواد افزوده و کاملا مخلوط نمایید.
آرد معمولی و آرد سمولینا را پس از الک کردن به صورت جداگانه با مواد ترکیب کنید و خوب هم بزنید.
بکینگ پودرو پودر نارگیل را به ترتیب با مواد دیگر مخلوط کنید.
مواد داخل ظرف را چندین بار هم بزنید تا مطمئن شوید با هم ترکیب شده اند.
قالب خود را چرب کنید و داخل آن کاغذ روغنی بیاندازید.
مواد کیک را درون قالب بریزید.
درجه فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم نمایید.
۳۵ دقیقه زمان لازم است تا شیرینی یا کیک شما آماده شود.
بعد پخت کیک آن را مربعی برش بزنید اما از قالب خارج نکنید.
شهد را پس از آماده نمودن بلافاصله روی کیک خنک بریزید.
برای تزیین بسبوسه مصری می توانید از خلال بادام، پسته و پودر نارگیل استفاده کنید.

طرز تهیه شیره:

درون ظرفی یک پیمانه شکر و یک پیمانه آب بریزید.
ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید و بدون هم زدن اجازه بدید ۱۰ دقیقه بجوشد.
به محلول ۱ ق آب لیمو ترش اضافه کنید.
ظرف را بعد از دو دقیقه از روی حرارت بردارید و بلافاصله روی کیک بریزید.

نکته:

اجازه دهید کیک خنک شود سپس برش بزنید.
آردها را حتما الک کنید.
بهتر است از ماست یونانی استفاده کنید.
شیره را در حین جوشیدن هم نزنید.
اگر کیک را خیلی شیرین دوست ندارید، می توانید تمام شیره را روی آن نریزید.

کد خبر: 1154162

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =