کاهش خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف انگور

تحقیقات نشان داده است که مصرف منظم انگور، سبب محافظت از سلول‌های عصبی می‌شود و خطر ابتلا به بیماری‌های مختل‌کننده سیستم عصبی مانند آلزایمر را کاهش می‌دهد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، انگور خطر حملات قلبی و ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می‌دهد.

تحقیقات نشان داده است که مصرف منظم انگور، سبب محافظت از سلول‌های عصبی می‌شود و خطر ابتلا به بیماری‌های مختل‌کننده سیستم عصبی مانند آلزایمر را کاهش می‌دهد.

آزمایش‌ها نشان داده‌اند که موش‌هایی که با انگور تغذیه شده‌اند، عملکرد شناختی و رفتاری بهتری نسبت به موش‌هایی که انگور در رژیم غذایی‌شان وجود ندارد، داشته‌اند.

دکتر جان پتزوتو، استاد دانشگاه وسترن نیوانگلند تأکید می‌کند که «افزودن انگور به یک رژیم پرچرب در طول زندگی، طول عمر را افزایش می‌دهد.»

انگور همچنین از بیماری کبد چرب غیرالکلی که اغلب به دلیل مصرف غذاهای ناسالم ایجاد می‌شود، جلوگیری کرده و خطر حمله قلبی را کاهش می‌دهد.

این میوه پاییزی با افزایش متابولیسم به سوزاندن کالری کمک می‌کند و در نتیجه سبب جلوگیری از تجمع چربی‌های مضر در کبد و سیستم قلبی عروقی می‌شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1253013

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =