به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نوشیدن چای دارچین و زنجبیل فواید بسیاری بخصوص در فصل زمستان دارد و میتواند یک درمان ایده آل در هنگام ابتلا به سرماخوردگی و تهوع صبحگاهی باشد. ترکیب چای دارچین و زنجبیل می تواند التهاب و حتی واکنش های آلرژیک را کاهش دهد، می تواند دردهای قاعدگی را تسکین و حالت تهوع را درمان کند؛ همچنین برای هضم غذا، سلامت قلب، کاهش وزن و تعادل قند خون مفید است، اما این تنها خواص دمنوش زنجبیل و دارچین نیست و فواید دیگری هم وجود دارد که در این بخش خواهید خواند.
بیشتر بخوانید:
عوارض مصرف بیش از حد و زیاده روی در استفاده از دارچین
با خواص چای زنجبیل و دارچین آشنا شوید
هنگامی که زنجبیل و دارچین با هم ترکیب شوند، بوی میوه ای شبیه به ترکیب سیب و گلابی، همراه با طعمی شیرین در آن ایجاد می کنند. در آسیا از این چای به عنوان دارو برای سرماخوردگی، آنفولانزا، سرفه و سوء هاضمه استفاده می شود.
اگر می خواهید خوش اندام شوید، باید این چای را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. خواص ضد التهابی آن سیستم گوارش شما را تقویت می کند و به سرعت چربی می سوزاند. این چای ساده می تواند کارهای بزرگی برای بدن انجام دهد. جدا از طعم گرم کننده نسبتاً خاص و لذت بخش، در اینجا فوایدی که چای دارچین و زنجبیل می تواند ارائه دهد آورده شده است:
خواص آنتی اکسیدانی زنجبیل و دارچین
دارچین و زنجبیل هر دو حاوی آنتی اکسیدان هستند. آنتی اکسیدان ها ترکیبات ضروری هستند که به حفظ سلامتی شما کمک می کنند. آنتی اکسیدان ها به مبارزه با اکسیداسیون ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کنند. رادیکال های آزاد عواملی هستند که می توانند به سلول های شما آسیب برسانند و خطر بیماری هایی مانند دیابت، سرطان و مشکلات مربوط به قلب را افزایش دهند.
کاهش التهاب با خواص زنجبیل و دارچین
ترکیبات موجود در چای دارچین و زنجبیل می تواند التهابات بدن را کاهش دهد. تصور می شود که التهاب می تواند منجر به بیماری قلبی و سایر بیماری های مزمن شود. مطالعات نشان داده است که ادویه دارچین دارای خواص ضد التهابی است که می تواند تورم را کاهش دهد.
کاهش قند خون با خواص زنجبیل و دارچین
مصرف ترکیب زنجبیل و دارچین ممکن است به کاهش عوارض ناشی از دیابت نوع 2 کمک کند. ترکیب موجود در زنجبیل و دارچین می تواند با کاهش مقاومت به انسولین، سطح قند خون را کاهش دهد.
یک مطالعه نشان داد که دارچین به کاهش کربوهیدرات در روده کمک می کند و خطر افزایش قند خون بعد از غذا را کاهش می دهد. چای دارچین و زنجبیل با تأثیر مثبت بر قند خون بدن برای شما مفید است.
خواص زنجبیل و دارچین در کاهش بیماری های مزمن
مطالعات نشان داده اند که دارچین می تواند فشار خون و سطح تری گلیسیرید و کلسترول بد را کاهش دهد. مصرف چای دارچین و زنجبیل میتواند به کاهش این سطوح کمک کند و در نتیجه خطر ابتلا به بسیاری از بیماری های مزمن را کاهش دهد.
خواص زنجبیل و دارچین برای جلوگیری از باکتری و قارچ
چای دارچین و زنجبیل دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی است که ممکن است به کاهش رشد باکتری ها در بدن کمک کند. خواص ضد باکتریایی دارچین به کاهش بوی بد دهان و پوسیدگی دندان نیز کمک می کند.
کاهش وزن با زنجبیل و دارچین
زنجبیل منبع عالی برای کنترل کالری دریافتی است و اغلب برای کمک به کاهش وزن پیشنهاد می شود. همچنین در مطلب خواص زنجبیل برای لاغری گفته شد که باعث افزایش چربی سوزی در بدن می شود. بسیاری از مردم چای دارچین و زنجبیل را به عنوان مکمل چربی سوز می نوشند زیرا باعث کاهش وزن سریع و کاهش سایز دور کمر می شود.
رفع گرفتگی عضلات و قاعدگی با زنجبیل و دارچین
این دو نه تنها به صاف کردن شکم کمک می کنند، بلکه فواید گوارشی نیز دارند. زنجبیل به آرام کردن سوء هاضمه کمک می کند و گرفتگی عضلات را تسکین می دهد. همچنین باعث کاهش گرفتگی عضلات در دوره قاعدگی می شود.
زنجبیل و دارچین ضد پیری و آکنه
نوشیدن چای دارچین و زنجبیل به کلاژن سازی پوست کمک کرده و خاصیت ارتجاعی پوست را افزایش می دهد. استفاده از ترکیب زنجبیل و دارچین میتواند پوست را آب رسانی و با طراوت سازد. این فواید میتواند پیری و چروک پوست را به تاخیر بیندازد.
برای جوانسازی پوست صورت و رفع چین و چروک پوست میتوانید با یک کلیک، سری به مطلب " ماسک جادویی زنجبیل برای جوانسازی پوست " بزنید.
تقویت ایمنی بدن با زنجبیل و دارچین
آنتی اکسیدان ها و خواص ضد التهابی زنجبیل و دارچین از شما در برابر خطر ابتلا به بیماری محافظت می کند. این ترکیب گیاهی، به تقویت ایمنی کمک می کند و خطر تب های ویروسی، سرفه و سرماخوردگی را کاهش دهید.
آیا زنجبیل و دارچین را می توان با هم مصرف کرد؟
بله، می توانید زنجبیل و دارچین را با هم مصرف کنید. دارچین و زنجبیل در کنار هم فوایدی دارند که در بالا به آنها اشاره شد. جدا از فواید ترکیب زنجبیل و دارچین، چای دارچین و زنجبیل نوشیدنی گرم و رضایت بخشی است.
درست کردن آن به عنوان نوشیدنی آسان است که به سادگی میتوانید با شیرین کننده ها ترکیب و میل کنید. زنجبیل دارچین و عسل ترکیب دیگری است که می تواند فواید بیشتری به همراه داشته باشد.
طرز تهیه چای زنجبیل و دارچین
به سادگی زنجبیل و دارچین را با آب حدود 15 تا 20 دقیقه دم کنید. آن را در یک لیوان صاف کرده و در صورت تمایل برای شیرینی عسل اضافه کنید. همچنین می توانید یک دسته بزرگ را برای نگهداری یک یا دو هفته دم کنید. طعم میوه ای تلخ و شیرین دارد و طعمی شیرین و تند دارد که فوراً روحیه شما را روشن می کند.
زنجبیل یا دارچین؛ کدام بهتر است؟
زنجبیل و دارچین هر دو ارزش دارویی زیاد و فواید خود را دارند. تشخیص اینکه آیا زنجبیل مفیدتر از دارچین است یا اینکه دارچین بهتر از زنجبیل است، آسان نیست. این بستگی به این دارد که چگونه از آن استفاده می کنید و برای چه مشکلی. اما در کل به نظر می رسد که زنجبیل از نظر فواید و کاربردهای کلی از دارچین برتر است و این را میتوان با دقت در لیست زیر متوجه شد.
فواید زنجبیل
حالت تهوع را درمان می کند
برای لاغری و کاهش وزن مفید است
در درمان آرتروز موثر است
قند خون را پایین می آورد
در درمان سوء هاضمه مزمن مفید است
فواید دارچین
سلامت روده را بهبود میبخشد
فشار خون را کاهش دهید
خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد
سوء هاضمه را برطرف می کند
به پیشگیری از سرطان کمک می کند
انتهای پیام/
نظر شما