به گزارش خبرنگار اجتماعی ایسکانیوز، در بین انواع مختلف دسر، دسرهای کرمی مانند کرم کارامل، هم به لحاظ روش تهیه ساده و هم به لحاظ بافت نرم و لطیفی که دارند، بسیار مورد پسند و پرطرفدار است. پایه اصلی این دسرها نیز اصولا شیر، خامه، ژلاتین و شکر است و با اضافه کردن یکی دو ماده دیگر می توان آن را در طعم های گوناگون آماده کرد و در مناسبت های مختلف سرو کرد.
آموزش آشپزی / طرز تهیه شیر برنج با روشی ساده
دسر عربی یکی از این دسرها است که شباهت بسیاری به دسر پاناکوتا و باواریا دارد. دسرهای عربی مانند باقلوا، حلوا شعریه، قطاب عربی بسیار شناخته شده و پر طرفدار هستند، ولی می دانیم درست کردن آنها کمی پر زحمت است.
تهیه دسر عربی
پودر کرم کارامل آماده را با شیر و شکر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا پودر و شکر کاملا در شیر حل شود. (اضافه کردن شکر اجباری نیست.) سپس پودر ژلاتین را با 1/4 پیمانه آب یا شیر ولرم مخلوط کنید و روی کتری قرار دهید تا پودر کاملا حل شود.
در این مرحله بیسکوییت را به شیر اضافه کنید و شیر را از روی حرارت بردارید و بعد از برداشتن از روی حرارت، وانیل را هم اضافه کنید. کمی که بیسکویت پتی بور نرم شد مایه را با گوشت کوب برقی یا به وسیله میکسر مخلوط کنید. خامه و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید بعد کمی میکس کنید تا یکدست شود.
در مرحله آخز نیز ژلاتین حل شده به روش بن ماری را به مایه دسر عربی اضافه و مخلوط کنید. زمانی که مایه دسر عربی هنوز گرم است در قالب یا ظرف مورد نظر بریزید و به مدت 5 ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید. دسر را پس از خارج کردن از قالب با مواد مختلف می توان تزیین کرد.
انتهای پیام/
نظر شما