به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بعضی سرطانها عامل ژنتیکی دارند و از این رو از کنترل ما خارج هستند. با این حال بسیاری دیگر از سرطانها به عوامل محیطی، نوع تغذیه و یا مصرف برخی مواد خاص برمیگردند.
کشندهترین سرطان کدام نوع است؟
در گذشته مردم از خوراکیهای حاوی افزودنی مجاز استفاده نمی کردند و محصولاتی مثل روغن مایع، سوسیس، کالباس و ... وجود نداشت.
مردم فلوراید نمی خوردند، برای ماندگاری آب معدنی و آبمیوههای شرکتی به آن فلوراید اضافه می کنند.
لامپ کم مصرف وجود نداشت، چون جیوه داخل لامپ کم مصرف سرطان زا است.
امواج موبایل و پارازیت نبود، چون سودا زاست و باعث سرطان می شود و به لبنیات روغن پالم اضافه نمی شد.
ظروف استیل و آلومینیومی نبود و مردم در ظرفهای مسی، چدنی، سنگی و ... پخت و پز می کردند.
ظروف یکبار مصرف برای چای و غذا وجود نداشت.
در گذشته تحرک مردم بیشتر بود و زندگی ماشینی نشده بود و این ماشینی شدن باعث تنبلی مردم و آلودگی آب و هوا نشده بود.
انتهای پیام/
نظر شما