به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، پنیر یکی از خوراکیهای اصلی ما ایرانیان برای صبحانه و شام است. نگهداری از پنیر یکی از سختترین کارها است. در این مقاله به شما میگوییم که از پنیر چگونه نگهداری کنید.
آشنایی با پنیر کاتیج یا کوتاژ و خواص آن
پنیرهای نرمتر ماندگاری و طول عمرشان کمتر از پنیرهای سفت است. ما میتوانیم پنیرهای سفت مثل پنیر سفید و پنیرهای سوئیسی را پس از باز کردن درب آنها، به مدت سه تا چهار هفته در یخچال نگهداری کنیم. پنیرهای نرم، مثل پنیرهای پرچرب را تنها به مدت یک هفته میتوانیم در یخچال نگهداری کنیم. برای اینکه از سالم بودن پنیر اطمینان کامل حاصل کنید، میتوانید به تاریخ تولید آن نگاه کنید. اما بهترین روش این است که پنیر را امتحان کنید، یعنی دقت کنید و ببینید آیا کپکی روی آن وجود دارد یا خیر.
برای جلوگیری از نرم شدن پنیر، اطراف آن کره بمالید
پنیر در رژیم غذایی ما جایگاه مهمی دارد. سر میز صبحانه یا به همراه هندوانه و خربزه در عصرانههای تابستانی حضور دارد. به هر حال پنیر در هر یخچالی پیدا میشود. بسیاری از خانوادهها که مصرف بالایی دارند، مقدار بیشتری پنیر میگیرند و در یخچال نگهداری میکنند؛ بعضی مواقع پنیر از جایی که آن را بریدیم، به تدریج نرم و بدشکل میشود که راهحلهای جالبی برای رفع این مشکل وجود دارد.
برای جلوگیری از بدشکل شدن و نرم شدن پنیر کافی است از محلی که پنیر را با کارد برش زدهاید یک لایه خیلی نازک کره بمالید. دقت کنید که کره همه سطح را بپوشاند.
اگر از مزه کره خوشتان نمیآید، یک راهحل ساده دیگر هم وجود دارد؛ کاغذ روغنی را بهطور کامل به دور پنیر بپیچید و در یک ظرف شیشهای یا پلاستیکی قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید.
شما میتوانید دوام و ماندگاری پنیر را قبل از اینکه آن را در یخچال نگهداری کنید، افزایش دهید، یعنی حفاظ پلاستیکی روی پنیر را که محکم بر روی آن کشیده شده است بردارید و پنیر را در کاغذهای موم دار قرار دهید و آن را کاملاً با کاغذ بپوشانید.
انتهای پیام/
نظر شما