واگذاری اعتباربخشی آموزش مجازی علوم پزشکی به ایران

معاون امور دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند از اعطای اعتباربخشی آموزش مجازی در علوم پزشکی به ایران خبر داد.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه ایسکانیوز، آرش خجسته رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند در نشست خبری با محوریت اولین کنگره هوش مصنوعی در علوم پزشکی و اقدامات وزارت بهداشت در راستای هوشمندسازی که ظهر امروز برگزار شد، گفت: دانشگاه در خرداد ۱۴۰۱ به دنبال تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی رسما به دانشگاه علوم پزشکی هوشمند تغییر نام داد. سرور و سامانه‌های مورد نیاز برای تدریس دانشجویان مجازی تامین شد و سالانه ۸ تا ۹ هزار دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی درحال تحصیل هستند. 

دانشگاه امیرکبیر به عنوان هاب کشور در زمینه هوش مصنوعی انتخاب شد

وی افزود: دانشگاه‌ علوم پزشکی هوشمند ‌رشته‌های جدیدی مثل طب ایرانی را به رشته‌های مجازی اضافه کرده است. به دنبال تجربه موفق دانشگاه در تدریس مجازی، اهداف دیگری مانند بهداشت و درمان برای دانشگاه در نظر گرفته شد در واقع به‌جز تغییر نام این دانشگاه، تغییر ماموریت را نیز به دنبال داشت. 

به گفته خجسته، در برنامه‌های راهبردی تمام کشورها ارتباط با فناوری هوش دیجیتال و هوش مصنوعی از جمله حمل و نقل، امنیت سایبری، توریسم، درمان و سلامت اولویت دارد.

وی خاطرنشان کرد: در سال اول این ماموریت اهمیت ترویج این حوزه در کشور را در نظر گرفتیم به عنوان مثال سال گذشته اولین مدرسه هوش مصنوعی در دانشگاه علوم پزشکی را برگزار کردیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند گفت: ۱۵ کارگاه تخصصی برای آموزش مجازی، سمپوزیوم و مسابقات دانشجویی برگزار شده است.  اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی از ۲۷ تا ۲۹ اردیبهشت در کیش برگزار می‌شود که دانشجویان می‌توانند غرفه محصولات داشته باشند و دستاوردهای خود را در فضای جمعی کنگره به نمایش بگذارند.

وی افزود: در مقابل تحول فناوری نمی‌توان ایستادگی کرد و بهتر است با برنامه ریزی به طور صحیح وارد این حوزه بشویم. امید است بتوانیم فراشهر هوشمند سلامت ایرانیان به عنوان قطعنامه کنگره تصویب کنیم تا با استفاده از این طرح، سلامت و درمان را به دورترین نقاط کشور نیز برسانیم.

دانشگاه هوشمند متولی اعتبار بخشی آموزش‌های مجازی است 

در ادامه‌ بابک ثابت معاون امور دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند گفت: امیدوارم خروجی این همایش باعث همکاری بیشتر محققان رشته های علوم پزشکی و فنی شود. 

وی افزود: اعتبار بخشی آموزش‌های مجازی و هوشمند به ایران واگذار شد و دانشگاه هوشمند متولی انجام این کار است که با کمک کشورهای منطقه آنرا پیش می برویم و متولیان هوش مصنوعی در سلامت باید کار مشترک انجام دهند که متولی انجام این کار شورای عالی مجازی است. 

ثابت با بیان اینکه بحث سیاستگذاری هوش مصنوعی در سلامت مهم است، تاکید کرد: امیدواریم این کنگره سیاست هایی را برای استفاده مردم داشته باشد. گسترش عدالت در جامعه با استفاده از پزشکی و ابزارهای هوشمند انجام می شوند تا تمام مردم کشور بتوانند از خدمات تخصصی به کمک ابزارهای هوشمند برخوردار شوند. امیدواریم در بحث درمان در این زمینه موفق شویم.

باید به سمت بین المللی سازی آموزش پزشکی و سلامت حرکت کنیم

احمد احمدی معاون بین المللی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند در ادامه این برنامه با بیان اینکه جنبه بین المللی بودن کنگره هوش مصنوعی در دانشگاه علوم پزشکی بسیار حائز اهمیت است، گفت: یکی از سیاست‌های اصلی برنامه ابلاغ شده مقام عالی وزارت بهداشت توسعه بین المللی سازی علوم پزشکی و سلامت است و باید در دنیای جدید به سمت بین المللی سازی آموزش پزشکی و سلامت حرکت کنیم. 

وی خاطرنشان کرد: هوش مصنوعی حوزه بسیار مهم در کشور و در حوزه سلامت است. سرمایه گذاری‌های زیادی در حوزه هوش مصنوعی انجام شده و از دانشمندان و محققان  تلاش‌های زیادی در حوزه مصنوعی داشته‌اند دعوت شده است. زمینه انتقال دانش از طریق این افراد وجود دارد.

احمدی تصریح کرد: این کنگره بین‌المللی بستری را برای تسهیل انتقال دانش و شروع ارتباطات بین المللی در حوزه هوش مصنوعی فراهم می‌کند.

وی افزود:  بحث سیاستگذاری هوش مصنوعی در پزشکی از محورهای اصلی کنگره است. در این راستا باید سیاست های صحیحی تدوین و اجرایی شود تا در آینده بتوانیم بهره مندی خوبی برای توسعه و ارتقای سلامت کشور و حفاظت از مردمو در ارتقای سلامت مردم داشته باشیم.

خبرنگار: مطهره سادات قاسمی

انتهای پیام/

کد خبر: 1181545

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =