به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، تارت میوه ای یکی از شیرینی های مدرن می باشد که شما می توانید با مارمالاد ها میوه ی خوشمزه در خانه تهیه کنید. در این پست یک نوع خمیر تارت به شما یاد خواهیم داد و در ادامه سه نوع مارمالاد خانگی تهیه کنید و از طعم بی نظیر این تارت میوه ای به همراه چای یا قهوه سرو کنید. این رسپی برای پذیرایی گزینه خوبی می باشد و شما می توانید با هر نوع مارمالادی که دوست دارید این تارت را تهیه کنید.
موزش شیرینی پزی/ طرز تهیه چیز کیک نیویورکی واقعی با ساقه طلایی!
مواد لازم
آرد ۲۵۰ گرم
روغن جامد یا کره ۱۲۵ گرم
پودرقند ۷۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
بستنی وانیلی یا شیر ۲۵ گرم
وانیل ۱/۴ ق چای خوری
هل ساییده ۱/۴ ق چای خوری
مارمالاد به مقدار لازم
طرز تهیه تارت میوه ای با مارمالاد
مرحله اول: تهیه خمیر
روغن جامد اصیل و یا کرهی شکلی (هر کدام که در دسترس تان بود) را داخل کاسه ریخته و نیمی از آرد را افزوده و با نوک انگشتان هم بزنید تا آرد و روغن به خورد هم بروند و مابقی آرد را افزوده و همزده تا به شکل خمیر درآید و داخل کاسه ی دیگر، تخممرغ ، پودرقند،بستنی وانیلی یا شیر را به همراه وانیل و هل ساییده به مدت یک دقیقه هم بزنید تا پودر قند در مایعات حل شود و این ترکیب را به آرد و روغن افزوده و با لیسک در حد ترکیب شدن هم بزنید (در این مرحله نباید زیاد هم بزنید چون خمیر تسمه میشود و موقع پخت خشک میشود).
مرحله دوم: استراحت خمیر
خمیر چسبناک است ، خمیر را جمع کرده و یک مقدار از خمیر به اندازه ی نارنگی درشت برداشته و داخل کیسه فریزر قرار داده و به مدت ۱ ساعت داخل فریزر قرار داده و مابقی خمیر را داخل یخچال استراحت دهید.
مرحله سوم: تهیه سه نوع مارمالاد خانگی
مارمالاد گیلاس: یک پیمانه گیلاس هسته گرفته را خرد کرده و به همراه ۳ ق غ شکر داخل ظرف روی حرارت قرار داده تا شکرها ذوب شده و گیلاس ها پخته و با پشت قاشق له کرده و یک قاشق چایخوری سرپر نشاسته ذرت افزوده و همزده تا مارمالاد گیلاس غلیظ شود و از روی حرارت بردارید.
مارمالاد سیب: یک عدد سیب رنده شده را به همراه ۳ ق غ شکر و نصف ق چ پودردارچین روی حرارت قرار میدهیم تا شکر ذوب شده و سیب پخته و له شود و یک ق چ پر نشاسته ذرت افزوده و همزده و غلیظ که شد،از روی حرارت بردارید.
مارمالاد زردآلو: پنج عدد زردآلوی هسته گرفته و خرد شده و ۳ ق غ پر شکر را روی حرارت قرار دهید تا پخته و شکر ذوب شود و یک ق چ پر نشاسته ذرت افزوده و همزده و غلیظ که شد،از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم: پخت تارت میوه ای
خمیری که داخل یخچال بود را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت ۴ میل پهن کرده و داخل قالب های تارت انداخته به طوری که کف و دیوارههای قالب را بپوشاند، مارمالادهای آماده شده را داخل تارت ها ریخته و خمیری را که در فریزر قرار داده دهید به کمک رنده روی مارمالادها رنده کرده و قالب ها را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد به مدت تقریبی ۳۵ دقیقه قرار میدهیم تا دور تا دور و روی تارت ها کمی طلایی شود. تارت ها را پس از خنک شدن،با پودرقند یا شکلات ذوب شده تزیین کنید.
فوت و فن های دستور پخت تارت میوه ای با مارمالاد فصل
خمیر تارت نباید گرمای دست را احساس کند پس همه مواد باید سر یخچالی باشد و بهتر از میکسر برای خمیر گرفتن استفاده کنید.
در فر برقی دما را روی ۱۶۰ تنظیم کنید.
می تواند از هر نوع مارمالادی که دوست دارید استفاده کنید.
انتهای پیام/
نظر شما