به گزارش گرو.ه اجتماعی ایسکانیوز، تارت ها از خانواده پای هستند و طعم و مزه بسیار خوبی دارند و شما می توانید این بار تارت را به سبک ایتالیایی تهیه کنید. این تارت با گیلاس و مارمالاد گیلاس تهیه شده است و شما می توانید از هر نوع میوه ی که دوست دارید در تهیه این تارت استفاده کنید و از این شیرینی خوشمزه و ایتالیایی در کنار خانواده و به همراه یک لیوان چای یا قهوه لذت ببرید. برای تهیه این تازت می توانید از قالب مخصوص تازت استفاده کنید و یا مواد را داخل یک قالب چینی بریزید چون پایه خمیر با کره می باشد به راحتی از ظرف جدا می شود.
آموزش شیرینی پزی / دستور تهیه چوکولاوا بدون نیاز به همزن و پخت
مواد لازم
کره ی سرد ۱ پیمانه
آرد ۲ پیمانه
زرده ی تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱ پنس
پودر شکر ۳/۴ پیمانه
وانیل ۱/۴ ق چای خوری
مواد لازم برای تهیه مواد میانی
کره ۱/۲ پیمانه
شکر دانه ریز ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۴ ق چای خوری
پودر بادام ۳/۴ پیمانه
آرد ۱/۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۱/۲ ق چای خوری
گیلاس هسته گرفته ۱/۴ پیمانه
مارمالاد گیلاس ۱/۲ پیمانه
پرک بادام ۱ ق سوپ خوری
طرز تهیه تارت ایتالیایی
مرحله اول: تهیه خمیر تارت
ابتدا باید خمیر تارت را تهیه کنید. آرد و کره ی سرد مکعبی خرد شده را داخل دستگاه غذاساز میکس کرده تا به حالت خرده نان درآید و پودر شکر و نمک و وانیل را افزوده و همزده و زرده ی تخم مرغ را افزوده و خمیر را همزده و جمع میکنیم و خمیر نیازی به ورز دادن ندارد .
مرحله دوم: استراحت خمیر
خمیر را داخل کیسه فریزر قرار داده و داخل یخچال به مدت نیم ساعت استراحت دهید و سپس داخل قالب ۲۰ سانتی به ضخامت ۴ میل پهن میکنیم به طوری که کف و دیواره ها را بپوشاند و با چنگال در خمیر کف قالب سوراخ ایجاد کرده و داخل یخچال قرار دهید و لایه ی بادامی میانی را آماده کنید.
مرحله سوم: هم زدن کره
کره و شکر دانه ریز را با همزن برقی بزنید تا حجم گرفته و تغییر رنگ دهد و تخم مرغها را یکی یکی افزوده و همزده و وانیل را اضافه کنید و آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب کرده و به تخم مرغ ها افزوده و همزده و پودر بادام را اضافه کنید و به آرامی و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مرحله چهارم: تهیه تارت ایتالیایی
خمیر تارت را از یخچال بیرون آورده و با مارمالاد گیلاس یک لایه روی سطح خمیر را پوشانده و سپس مواد میانی بادامی را به آرامی روی مارمالاد ریخته و گیلاس های هسته گرفته را روی مواد میانی چیده و پرک بادام روی مواد پخش کرده و قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد به مدت تقریبی ۳۵ دقیقه یا تا زمانیکه تارت ما پخته و طلایی شود ، قرار دهید. نوش جان
فوت و فن های دستور تهیه تارت ایتالیایی
بجای مارمالاد گیلاس و میوه ی گیلاس،از میوه های دیگر مانند توت فرنگی،آلبالو،رزبری،بلوبری و …نیز بنا به دلخواه می توانید استفاده کنید.
برای پخت در فر برقی باید دما را روی ۱۶۰ قرار دهید.
می توانید برای تهیه خمیر از غذاساز استفاده کنید تا خمیر کمتر با گرمای دست در ارتباط باشد.
منبع: پارسی دی
انتهای پیام/
نظر شما