نتایج انتخابات کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی اعلام شد/ برخورد قاطع با کارشناسان متخلف

عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم از اعلام نتایج انتخابات کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی خبر داد.

یونس فرزین‌فرد در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز  با بیان اینکه روند تایید یا رد انتخابات کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی به پایان رسید، گفت: اعضای شورای مرکزی نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  در ۲ جلسه به تحلیل و بررسی نتایج انتخابات کمیته‌ ناظر در دانشگاه‌ها پرداختند. 

امکان اخذ مجوز نشریات دانشجویی از طریق سامانه فرهنگی مهیا شد

وی با تصریح بر اینکه انتخابات کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی برخی دانشگاه‌ها باید ابطال می‌شد، گفت: با بررسی‌های انجام شده و بر اساس مفاد ۲۴ و ۲۵ ضوابط ناظر بر دستورالعمل اجرایی نشریات دانشگاهی، انتخابات تعداد قابل توجهی از دانشگاه‌ها سلامت کامل نداشت و باید ابطال می‌شد. 

عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم دربار تعداد دانشگاه‌هایی که انتخابات نشریات را برگزار کردند، گفت: در ابتدا ۵۲ دانشگاه فرآیند ثبت نام و انتخابات را آغاز کردند. در ادامه برگزاری روند انتخابات نتایج ۳۲ دانشگاه تایید، نتایج ۱۰ دانشگاه با اغماض تایید شد و ۱۰ دانشگاه نیز نتوانستند انتخابات خود را به صورت کامل کامل برگزار کنند. 

وی مطرح کرد: شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم با اغماض انتخابات ۱۰ دانشگاه‌ها را تایید کرد. ۱۰ دانشگاه نیز به علت کاندیدا نداشتن، نتوانستند فرآیند رای گیری را انجام دهند و از گردونه انتخابات حذف شدند.

فرزین فرد با تاکید بر اینکه امسال انتخابات نشریات هیچ دانشگاهی ابطال نشده است، گفت: با توجه به رکود و شرایط نامناسب نشریات دانشجویی تصمیم گرفتیم که فقط اعضا کمیته ناظر یا کاندیدای انتخابات که واجد شرایط نبودند، از انتخابات حذف شوند و کل فرآیند انتخابات یا نتایج آن باطل اعلام نشود.

تایید با اغماض انتخابات نشریات دانشگاه‌های تهران و شریف

عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم درباره انتخابات نشریات دانشگاه تهران عنوان کرد: نتایج انتخابات این دانشگاه نیز با اغماض تایید شد. یکی از ۲ عضو دانشجویی کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه تهران که در انتخابات شرکت کرده بودند، شرایط لازم را نداشت. بنابراین کمیته ناظر این دانشگاه در سال آینده با یک عضو دانشجویی فعالیت خواهد کرد.

وی افزود: دانشگاه شریف نیز دو عضو دانشجویی اصلی و یک عضو علی‌البدل داشت. براساس بررسی‌های انجام شده یکی از این دو عضو حذف شد. در نتیجه عضو علی البدل جایگزین وی شد. این کمیته با دو عضو اصلی و بدون عضو علی البدل فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

فرزین فرد اظهار کرد: بر اساس شیوه نامه فعالیت نشریات دانشجویی اگر منتخبان انتخابات مشکل داشته باشند، آن انتخابات باید باطل شود؛ اما با توجه به اینکه برگزاری دوباره انتخابات برای دانشگاه‌ها دشوار است، با اغماض انتخابات برخی از دانشگاه‌ها تایید شد.

عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم با اشاره به دانشگاه‌هایی که نتوانستند انتخابات برگزار کنند، گفت: فرصت مجددی برای برگزاری انتخابات به این دانشگاه‌ها داده خواهد شد. البته تاریخ آن فعلا مشخص نیست.

اعلام تاریخ برگزاری انتخابات شورای ناظر بر نشریات وزارت علوم

وی مطرح کرد: همچنین قرار است که نشستی برای کارشناسان نشریات و مدیران مسئول واجد شرایط برای کاندیدا شدن در انتخابات شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم برگزار شود. این نشست در دانشگاه بین‌المللی قزوین در روزهای ۲۲ تا ۲۶ تیرماه برگزار خواهد شد.

فرزین فرد با بیان اینکه نشست کارشناسان نشریات محورهای آموزشی و مهارتی دارد، گفت: حدود ۱۳۰ مدیر مسئول واجد شرایط از دانشگاه‌های سراسر کشور در این نشست حضور دارند و به رقابت می‌پردازند. در این راستا حداکثر یک روز بعد از برگزاری انتخابات، نتایج اعلام می‌شود.

عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم در پایان با بیان اینکه متاسفانه امسال برخی از کارشناسان نشریات حدود ۴ دانشگاه در روند برگزاری انتخابات اعمال سلیقه کردند، خاطرنشان کرد: حتی برخی از آنان نیز خلاف قوانین قیده شده در شیوه نامه عمل کردند. البته در زمان مناسب با این کارشناسان برخورد خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1187287

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =