یونس فرزین فر در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با بیان اینکه انتخابات شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ۲۵ تیرماه برگزار میشود، گفت: این انتخابات به صورت حضوری برگزار خواهد شد. در حالیکه انتخابات نشریات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی به صورت مجازی است.
نتایج انتخابات کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی اعلام شد/ برخورد قاطع با کارشناسان متخلف
وی از مشخص شدن اسامی کاندیدا شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم خبر داد و گفت: پس از سپری شدن مراحل ثبت نام و شرایط افراد بررسی میشود. امسال ۲۲ نفر کاندید شدند. بر اساس قوانین و مقررات موجود یک نفر از این کاندیداها رد صلاحیت شد. بنابراین مرحله پایانی انتخابات فردا با حضور ۲۱ مدیر مسئول برگزار خواهد شد.
عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم با انتقاد از اینکه امسال رویه مشخصی برای کاندیدا شدن در شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم وجود نداشت، تصریح کرد: در سالهای گذشته افراد ثبت نام میکردندو اگر شرایط لازم را داشتند، میتواستند در انتخابات شرکت کنند.
وی ادامه داد: امسال افرادی که واجد شرایط رای دادن در انتخابات شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بودند، باید در سامانه «نشریات دانشجویی» ثبت نام میکردند تا بتوانند حق رای داشته باشند. سپس در مرحله بعدی، از بین افرادی که حق رای داشتند و ثبت نام کردهاند، سوال میشد که تمایل به کاندیدا شدن دارند یا خیر.
فرزین فر اضافه کرد: سال گذشته ۲۵ کاندیدا در انتخابات شورای مرکزی نشریات وزارت علوم شرکت کردند. همچنین حدود ۹۵ نقر نیز حق رای داشتند.
شورای ناظر بر نشریات وزارت علوم سکوی پرتاب نیست
عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم با تصریح بر اینکه اعضای دانشجویی شورای ناظر بر نشریات وزارت علوم قدرت لازم برای ایجاد تغییر، تحول و اصلاح روالهای نادرست در حوزه نشریات ندارند، گفت: ما اعضای دانشجویی شورای مرکزی، جز اینکه حل مشکلات حوزه نشریات را از مسئولان مطالبه یا پیگیری کنیم، کار بیشتری از دستمان بر نمیآید.
وی درباره دلایل بروز چالش در حوزه نشریات دانشجویی بیان کرد: پشت گوش انداختن امور توسط مسئولان معاونت فرهنگی وازرت علوم و دانشگاهها، آشنا نبودن مدیران کل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارتخانه مانند اسلامی و بادپا با نشریات دانشجویی باعث شده تا ایدهها و پیشنهادات نظرات مختلف برای پویایی حوزه نشریات، بی نتیجه بماند.
فرزین فر با تاکید بر اینکه سرعت انجام امور مربوط به نشریات در شورای مرکزی آهستهتر از دانشگاهها است، گفت: همچنین روالهای اداری وزارت علوم مانع بزرگی برای فعالیت در حوزه نشریات است؛ چون دانشجو نمیتواند روالهای طولانی مدت اداری و بروکراسی را بپذیرد.
عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم با بیان اینکه معاونت فرهنگی وزارت علوم با کمبود نیرو مواجه است، گفت: انجام فعالیتهای مختلف از جمله حوزه نشریات با مشکلات و چالشهایی مواجه بوده؛ این چالشها در دانشگاههای سراسر کشور نمایان است.
وی عنوان کرد: دانشجویانی که تمایل به فعالیت در شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم دارند، نباید این شورا را پله ترقی برای پیشرفت خود بدانند. چون این شورا نقطه آغاز سیاست گذاری در حوزه نشریات است و مکانی برا رسیدن به اهداف شخصی نیست.
گفتنی است، لیست اسامی تایید شدگان انتخابات شورای ناظر بر نشریات وزارت علوم در ادامه آمده است:
۱- مهشاد خسروی از دانشگاه اصفهان
۲-علیرضا اسدی از دانشگاه فردوسی مشهد
۳-آرزو شهرام زاده از دانشگاه بجنورد
۴- علیرضا رحمتی از دانشگاه شهید بهشتی
۵- امیرحسین ظهوریان از دانشگاه فردوسی مشهد
۶- محمد تقی توفیقی از دانشگاه سبزواری
۷- امیرضا قره شهرک از دانشگاه مراغه
۸- یونس فرزین فر از دانشگاه اصفهان
۹- حامد حاجی از دانشگاه بوعلی سینا همدان
۱۰- نصطف مرادی از دانشگاه زابل
۱۱- زهرا فخار زاده از دانشگاه فرهنگیان کاشان
۱۲- مهدی صاغی از دانشگاه تبریز
۱۳- نرگس عابدینی از دانشگاه الزهرا
۱۴- علی روانی از دانشگاه قرآن و معارف کریم
۱۵- علی قرقچیان از دانشگاه یزد
۱۶- محمد رضا قاسمی از دانشگاه فرهنگیان لرستان
۱۷- سجاد پلنگی از دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر
۱۸- محمد مهدی کبانی از دانشگاه شهرکرد
۱۹- فاطمه عباسی از دانشگاه بینالمللی امام خمینی
۲۰- سلیمه افراسیابی از دانشگاه الزهرا
۲۱- نرگس باستان از دانشگاه بوعلی سینا همدان
انتهای پیام/
نظر شما