روشی که مانع ته‌نشین شدن تخم‌شربتی می‌شود

شاید شماهم با ته نشین شدن خاکشیر و تخم شربتی مشکل داشته باشید ترفند هایی برای ته نشین نشدن آنها وجود دارد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، شاید تا به حال در تهیه شربت خاکشیر و تخم شربتی با این مشکل مواجه شده باشید که دانه‌های خاکشیر در عرض چند ثانیه به ته شربت رسیده و مصرف کننده مجبور شده است آن را مدام هم بزند. اینجاست که برایتان سوال پیش می‌آید که چه کنیم شربت تخم شربتی ته‌نشین نشود؟ آیا راه و روشی برای معلق ماندن تخم شربتی در آب وجود دارد؟ چطور یک شربت تخم شربتی مجلسی درست کنیم که تخم شربتی آن معلق بماند؟

توصیه‌های جادویی و موثر برای مقابله با گرمازدگی

برای معلق ماندن تخم شربتی باید:

۱- تخم شربتی را داخل یک کاسه آب داغ خیسانده و کنار بگذارید.

۲- بعد از چند ساعت که تخم شربتی‌ها کاملا پف کردند، با کمک میکسر یا گوشت‌کوب برقی چند پالس تخم شربتی‌ها را هم بزنید.

۳- حالا تخم شربتی‌ها را برای تهیه انواع شربت و نوشیدنی‌های معلق استفاده کنید.

طبع تخمه شربتی گرم است یا سرد؟
در پاسخ به این سوال که طبع تخم شربتی گرم است یا سرد باید گفت که طبع تخم شربتی گرم و تر است و مصرف آن برای افرادی که مزاج سرد و خشک (سوداوی) دارند مفید است.

منبع: نمناک

انتهای پیام/

کد خبر: 1189742

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =