به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بسیاری از افراد با نام کولین آشنایی ندارند و آن را بهعنوان یک ماده مغذی نمیشناسند. در حالی که مواد غذایی دارای کولین خواص بسیاری دارند که مهمترین آنها تقویت حافظه است.
آیا خوردن غذای تند ما را به سمت آلزایمر میبرد؟
کولین یک ماده محلول در آب است است. کولین یک ویتامین یا ماده معدنی نیست، اما بیشتر آن را بهعنوان جزئی از ویتامینهای گروه B میشناسند و تصور می کنند همان ویتامین B۴ است؛ در حالی که یک شبه ویتامین است. مقدار بسیار کمی کولین در کبد ساخته میشود، برای همین نیاز بدن باید از مصرف موادی که جزو بهترین منابع کولین هستند، تامین شود. در ادامه ما به برخی از این مواد غذایی اشاره میکنیم:
مصرف کولین در حافظه نقش بسزایی دارد و به کاهش خطر ابتلا به زوال عقل ، بیماری های قلبی و عروقی و سرطان کمک میکند.همچمین یک انتقال دهنده عصبی مهم برای حافظه، خلق و خو و کنترل عضلات است.
این ده ماده غذایی به شرح زیر هستند:
تخم مرغ
میگو
ماهی
شیر
قارچ
گوشت قرمز
کلم و گل کلم
کینوا
سویا
بادام
انتهای پیام/
نظر شما