محمود کمرهای در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، پذیرش دانشجو به شیوه استادمحور را مثبت ارزیابی کرد و گفت: این شیوه قرار است امسال برای نخستین بار اجرا شود.
بیشتر بخوانید:
دانشگاههای پیشرو در طرح استادمحوری توسط ISC معرفی شدند
معاون آموزشی دانشگاه تهران با اشاره به این که دانشگاه تهران بیشترین تعداد پذیرش دانشجوی استادمحور هم در مقطع کارشناسی ارشد و هم در دکتری را دارد، افزود: البته با توجه به بزرگی دانشگاه تهران، بالا بودن تعداد این دانشجویان دور از ذهن نیست.
وی خاطرنشان کرد: در شیوه پذیرش استادمحور، استاد میزبان به عنوان مجری طرح در سامانه نان ثبتنام کرده و سپس دانشجو مورد نظر خود را انتخاب میکند. ظرفیت دانشجویانی که در شیوه استادمحور پذیرفته میشوند، علاوه بر ظرفیت عادی پذیرش دانشگاه است.
کمرهای تصریح کرد: درخواستهای بسیاری برای پذیرش به شیوه استادمحور ارائه شده است. استادی که بخواهد به شیوه استادمحور دانشجو پذیرش کند، حتما باید در سامانه نان وزارت علوم ثبت نام کرده و مجری یکی از پروژههای ارائه شده در سامانه بشود.
معاون آموزشی دانشگاه تهران تاکید کرد: همچنین استادان میتوانند خودشان پروژه تعریف کنند. هیچ استادی بدون پروژه مرتبط با صنعت و ثبت نام در سامانه نان نمیتواند دانشجوی استادمحور پذیرش کند.
گفتنی است، براساس مصوبه شورای گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی ۲۰ درصد از پذیرش دانشجویان دکتری از سال ۱۴۰۲ به صورت استاد محور خواهد بود.
قاسم عمو عابدینی معاون آموزشی وزیر علوم نیز در توضیح شیوه پذیرش استادمحور گفت: با اصلاح آئین نامههای دکتری و با رعایت اصول استاد محوری، اولین مصوبه در خصوص موضوع مذکور برای سال ۱۴۰۲ و مبنی بر این است که ۲۰ درصد از پذیرش دانشجویان دکتری از سال ۱۴۰۲ به صورت استاد محوری صورت گیرد. یعنی اساتید طرحهای تحقیقاتی خود را اعلام میکنند، سپس شورای دانشگاه این طرحها را تصویب کرده و به وزارت علوم اعلام میکند.
معاون آموزشی وزیر علوم خاطرنشان کرد: در زمان انتخاب رشته داوطلبان مجاز، ۴ الی ۵ برابر ظرفیت پذیرش به اساتید معرفی میشوند، اساتید نیز از بین داوطلبان یک نفر را انتخاب میکنند. این برنامه در حال حاضر مصوبه شورای گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی را دارد و برای سال آینده عملیاتی خواهد شد.
انتهای پیام/
نظر شما