به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز؛ جلسه هم اندیشی تشکلهای اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان به ریاست دکتر سید حمید مهدیون، مدیر کل تشکلهای اسلامی دانشگاه آزاداسلامی، با حضور معاونین فرهنگی و دانشجویی، دبیران و نمایندگان تشکلهای اسلامی اساتید و دانشجویان، مسیولین و نمایندگان اعضای بسیج اساتید و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان به میزبانی واحد سمنان در سالن جلسات حوزه ریاست این واحد برگزار شد.
این جلسه که با هدف برنامهریزی و ایفای نقش تشکلهای اسلامی در فعالیتها و برنامههای فرهنگی دانشگاه، نقش تشکلهای اسلامی در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در راستای جلب مشارکت حداکثری مردم، برگزار شد و دکتر مهدیون به بیان سیاستهای کلان دانشگاه آزاد اسلامی در حمایت و پشتیبانی از فعالیتهای تشکلهای اسلامی دانشگاه پرداخت.
مهدیون گفت: آیین نامه تأسیس و شیوه نامه فعالیت تشکلهای اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی به استناد مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی تدوین و ابلاغ شده است و تسهیل در مراحل تأسیس و آغاز فعالیت تشکل های اسلامی در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی قرار دارد.
مدیر کل تشکل های اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: در ارزیابی عملکرد و نتیجهگرایی فعالیتهای تشکلها کیفیت بسیار حایز اهمیت است و یک شخص آموزش دیده با رویکرد تشکیلاتی و با عملکرد مطلوب، در ابعاد مختلف، تأثیر بسزایی در هدایت افکار و رفتار افراد جامعه دانشجویی، دانشگاهی و حتی غیر دانشگاهی خواهد داشت.
وی با اشاره به ضرورت مقبولیت تشکلها در بین دانشجویان تصریح کرد: تشکلها نمی توانند و نباید از جامعه دانشجویی منفک باشند و حمایت دانشجویان از تشکیلات و فعالیتهای آن بسیار اهمیت داشته و اثرگذاری تشکلها در جامعه منوط به حمایت و همراهی جامعه دانشگاهی است.
مدیر کل تشکل های اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی یکی از نتایج فعالیتهای تشکیلاتی را رشد و توسعه دامنه فکری افراد دانست و گفت: تشکلها باید مسأله محور باشند، کنش پذیری در حل مسایل با تحقیق، مطالعه وکوشش همراه است و فرد تشکیلاتی چون دارای رویکرد مسأله محور است، در نتیجه هم مطالبهگری خواهد کرد و هم در بررسی و ارایه راه حل مسایل واقع بینانه و واقع گرایانه رفتار میکند.
دکتر مهدی منصوری، رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان، عرصه های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی را از دامنههای گسترده فعالیت تشکلها دانست و گفت: جنبههای سیاسی و فرهنگی بخش عمده فعالیتهای تشکلها را به خود اختصاص داده و متأسفانه بُعد اجتماعی تشکلها مغفول مانده که در این بخش باید با برنامهریزی درست، بیشتر و دقیقتر فعالیت کرد.
منصوری در ادامه بر بهرهمندی از تجربه تشکلهای باسابقه، موفق و برتر در کشور به عنوان چراغ راه و خط مشی سایر تشکلها به ویژه تشکیلات نوپا و نوظهور به منظور بهبود فعالیت و ارتقای راندمان آنها در جنبههای مختلف تأکید کرد.
انتهای پیام /
نظر شما