به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز؛ دکتر محمدمهدی طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی در نشست سالیانه جانشین خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی (رویداد هم گرا) که عصر امروز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزار شد، اظهار کرد: امروز انچه در غزه حال رخ دادن است جلوه دیگر از جهان را به نمایش گذاشته که این جلوه عجیب است و حقوق بشر و نظام سلطه به تقابل با هم نشسته اند.
بیشتر بخوانید:
دانشکده «فرهنگ و زندگی» در دانشگاه آزاد اسلامی راهاندازی میشود
وی ادامه داد: روزی حقوق بشر شعار نظام سلطه بود اما امروز معنای حقوق بشر تغییر داده اند یعنی غرب هیچ رودربایستی برای حکمرانی با مردم جهان ندارد.
دکتر طهرانچی با اشاره به آغاز دوره تحول در دانشگاه آزاد تصریح کرد: واقعیت این است جامعه اسلامی پس از انقلاب مراتبی را در حال سپری کردن است. در این پله ها مردمی که ادعا کردند رها نشدند توسط خداوند در حال امتحان هستند.
وی اضافه کرد: مردم مدعی ما پس از ۲۵۰۰سال گفتند نظام شاهنشاهی را نمیخواهیم و با رای بالا جمهوری اسلامی را انتخاب کردند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: برای من که شاهد این مسیر بودم در کانون این شبکه حضرت امام مسجد کانون آن و مردم هم عناصر شبکه بودند که خیلی سریع همگرا شدند.
وی افزود: در جنگ جهانی وقتی دنیا به بلو ک شرق و غرب خواستند تقسیم کنند؛ روزولت و استالین و چرچیل ۴روز در تهران نشستند اما در کمتر از سه دهه مردم نه بزرگی به نظام سلطه گفتند.
دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: دو المپیک یکی در مسکو و یکی در امریکا برگزار شد که بلوک شرق و غرب در المپیک یکدیگر و ایران هم در هر دو شرکت نکرد و این رنگ جدیدی بود که مردم به ندای منادی امام راحل انتخاب کردند.
وی با اشاره به اینکه در کتاب رنسانس ایران قدرت سفارتخانه ها را میتوان فهمید؛ ادامه داد: مرحوم شیخ الاسلام مینویسد من میدانستم برکناری من به دستور دو سفارت امریکا و انگلیس بوده است و شاهد هم می آورد یعنی یک رییس دانشگاه در این کشور به دستور سفیران نظام سلطه عزل و نصب میشده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بعد از این نه بزرگ، مردم وارد عرصه امتحانات شدند بحث اسلام منهای روحانیت پیش آمد یعنی جریان نفاق شهید بهشتی رهبر انقلاب و شهید باهنر و جریانی که بر اسلام با روحانیت تاکید داشت را هدف قرار داده بود که مردم قبول نکردند.
وی خاطرنشان کرد: چالش دهه ۶۰پشت سر گذاشته شد چراکه اسلام منهای روحانیت مبنایش افکاری بود که مبنای فکری نداشت و قوامش یک التقاط بود.
دکتر طهرانچی ادامه داد: در مرحله بعد جنگ با صدام آغاز شد و یک دهه چالش تحت عنوان جان یا ایمان پیش آمد. آن سالها بودند افرادی که بوی جنگ را حس نکردند و به دنبال احتکار و فیلم های ویدیویی و... بودند.
وی با اشاره به شکل گیری دو جریان آسایش طلب و جانم فدای اسلام؛ تصریح کرد: در فاو در جمع دانشجویان دانشگاه تهران بحث بچه ها این بود آیا میتوانیم برویم امتحان پایان ترم در صورتی که امام دستور داده جبهه ها را خالی نکنید!
دکتر طهرانچی اضافه کرد: در جریان انقلاب اسلامی در یک طیف یک سر طاغوتیان و یک سر هم جریان ایمان قرار داشت که در طول تاریخ هم همواره در مقابل هم قرار دارند.
وی افزود:کمی جلوتر که می رویم عده ای از خواص بر صراط نماندند و شعار توسعه اقتصادی به هر قیمتی میدادند از این رو برج ها یکی پس از دیگری برپا میشد و کشور وارد عرصه جدیدی شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: دو قطبی در کشور پیش آمد کارگزاران سازندگی که توسعه طلبان بودند در مقابل جماعتی که عدالت را بر توسعه ترجیح میدادند قرار گرفتند و این چالش ۸سالی کشور را مشغول کرد.
وی بیان کرد: در همین زمان دانشگاه ازاد اسلامی به عنوان رکنی از توسعه سیاسی اجتماعی بنیان گذاشته شد و دانشگاه آزاد توسط تئوریسین های توسعه شکل گرفت.
دکتر طهرانچی افزود: مردم در یک آزمونی قرار گرفتند و در دوم خرداد چالش بین مردمسالاری دینی و توسعه سیاسی بر مبنای دموکراسی غرب شکل گرفت.
وی اضافه کرد: بحث دولت اسلامی یا دموکراسی تعارض بین جمهوریت و اسلامیت مباحث آن دوران بود که میخواستند فاصله بیاندازند که رهبر فرزانه انقلاب تئوری مردم سالاری دینی برای برون رفت از مشکل را مطرح کردند.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: در سال ۷۸ یک حرکت دانشجویی تا ۸۸کشیده شد با شعار نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران که چالش دیکتاتوری خواص و تقسیم شهر خواص و عوام به عنوان یک چالش در کشور مطرح شد اما با عنوان جانم فدای ایران برای عبور از جمهوری اسلامی مطرح شده بود.
وی خاطرنشان کرد: در سالهای ابتدایی انقلاب اسلامی معمار کبیر این انقلاب ندا براورد یکی از دو قطب در حال فروپاشی است و قبل از انحلال خبر داد و به صراحت نوشت کمونیسم به زباله دان تاریخ رفته است.
دکتر طهرانچی یادآور شد: در سال ۱۹۸۹ دو اتفاق افتاد و جنگ در ایران به پایان رسید و امام با خیالی آسوده سفر کرد سپس امریکا تصور کرد تنها حکمران جهان شده از این رو بحث دهکده جهانی و کدخدای آن را مطرح کرد اما در ماجرای فروریختن دیوار برلین یک نقطه یعنی انقلاب اسلامی در ایران مانده بود و گره تئوری گلوبالیزیشن یا همان جهانی شدن، شد.
وی ادامه داد: سپس طالبان را برآوردند و برج های دو قلو را هدف قرار دادند به عراق و افغانشتان حمله کردند اما اینبار به درایت رهبر فرزانه انقلاب ایران ما ماند و قوی و قوی تر شد و در این قدرت خیز قدرت علمی ما نقش آفرید و امثال شهریاری و علی محمدی کم نیستند و نتیجه اتفاقات این شد اگر جنگ سرد دو نماد هسته ای و فضایی داشت ایران هم از هر دو نماد برآمد.
دکتر طهرانچی گفت: دنیا در سال ۲۰۰۱ در علم هم سمت و سوی جدیدی پیدا کرد و خیز اول علمی ایران شروع و دانشگاه محور توسعه شد.
وی افزود: سال ۲۰۰۵ افرادی را فرستادند تا بدانند در ایران چه خبر است؟ و به این نتیجه رسیدند مگر اینکه اغتشاش سیاسی جلوی پیشرفت ایران را بگیرد پس جریان حرکت مردم در هم تنیده و دانشگاه یکی از کنشگران فعال این عرصه است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: در سال ۹۸ پس از تحریم هایی که وعده آن را برای جلوگیری از رشد ایران داده بودند و گفتند میخواهیم ریشه ملت خشک شود، اینبار تقابل نان و ایمان و جمهوری اسلامی و اقتصاد را به وجود آوردند و مردم از آن هم عبور کردند.
وی گفت: در سال ۱۴۰۱ شعار ایرانستان دادند یعنی از ایران یکپارچه عبور کردند و هدفشان را به عنصر سازنده کشور یعنی دختران و زنان بردند. پس ریشه را در مادرهای آینده یافتند و گفتند باید دختران این سرزمین را مورد هجمه قرار دهیم.
دکتر طهرانچی اضافه کرد: برای خود قهرمان سازی کردند اما نماد این حرکت در ۲۰۱۹ علیه قهرمان مبارزه با تروریسم بود.
وی خاطرنشان کرد: کرونا هم به عنوان محصول دانشگاه قرن ۲۰۲۱ ظهور کرد که آن هم به قیمت ۷میلیون کشته پشت سر گذاشته شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: یک آزمایش بدون طی دوره هایی که خودشان برای واکسن ها خلق کرده بودند. آسترازنکا و فایزر نسل جدیدی از داروها را وارد بدن انسان کردندو دستکاری های ژنتیکی صورت گرفت.
وی تصریح کرد: سال ۱۴۰۱ نمادش چند موضوع از جمله شعار زن زندگی آزادی بود مخاطبش دختران و نسل جوان بود و سبک زندگی را هدف قرار دادند که نتیجه اش را هنوز در کوچه و خیابان میبینیم.
دکتر طهرانچی گفت: در طرف دیگر یاس و امید را نشانه گرفتند چون این ملت اگر امید داشته باشد میتواند غزه بیافریند.
وی ادامه داد: فلسطینی در انتفاضه اول دست به سنگ برد همه تعجب کردند امروز موشک ساختند اما آیا این قهرمانان یعنی حزب الله، انصارالله و حشد الشعبی به راحتی خلق شده؟ خیر همه اینها ریشه در انقلاب اسلامی دارند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: نظام سلطه به این نتیجه رسید باید جوهره اصلی یعنی ایران و در ایران خانواده و در خانواده مادران و دختران را هدف قرار داد. سبک زندگی غربی را به دختران و یاس را به پسران القا میکنند و گفتند به ریشه این ملت را که با تحریم خشک نشده است بایستی حمله کرد و محل حمله آنها هم دانشگاه است.
وی افزود: دانشگاه قوام دهنده پیشرفت علمی و پیشرفت علمی هم قوام دهنده پیشرفت فرهنگی و اقتصادی است.
دکتر طهرانچی خطاب به دانشجویان بسیجی تصریح کرد: این جریان جریانی است که به عینه جلوی دیدگان ماست و اگر شهیدان همت و کاظمی و خرازی فرماندهان آن جبهه بودند امروز در بین شما فرماندهانی میخواهیم که با این هجمه جهاد کنند.
نظام سلطه دختران این سرزمین را نشانه گرفته است
وی بیان کرد: شما دختران بسیجی که در این جبهه شاید احساس کم تعدادی هم بکنید بدانید آنها که جبهه رفتند هم زیاد نبودند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه آنچه که میان من و شما در حال القا کردن است یاس می باشد، اضافه کرد: بدانید اگر نعمت الهی را قدر ندانیم در زمره کفار هستیم و کفر هم منشا یاس است پس هر وقت مورد هجمه واقع شدید لازم است امیدتان را با ایمان و شکر حفظ کنید که در مقابلش کفر نظری و عملی قرار دارد.
وی گفت: اگر جمهوری اسلامی تا امروز این رژیم نامشروع را نپذیرفته به خاطر این رفتارهای وحشیانه و مذبوحانه است و اگر از نیروهای مقاومت نمیترسید مردم غزه را از بین برده بود.
دکتر طهرانچی خطاب به خواهران بسیجی تصریح کرد: روی خشن نظام سلطه را در غزه دیدیم و همه غربی ها و امریکا رفتند با این آدمکشی و کودک کشی بیعت کردند و شما رسالتی بزرگ در این مواجهه دارید دانشگاه به دست شما اصلاح میشود و ما هم پشتیبان حرکت جهادی شما هستیم چرا که زنان این سرزمین هدف قرار گرفته اند.
انتهای پیام/
نظر شما