میان وعده‌ای که دانش آموزان را باهوش می‌کند

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت بر اهمیت مصرف شیر و فرآورده‌های لبنی در تامین کلسیم بدن تاکید کرد و گفت: شیر یک میان‌وعده بسیار مغذی برای افزایش یادگیری و رشد بهتر دانش‌آموزان است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، دکتر احمد اسماعیل زاده با تاکید بر اهمیت مصرف لبنیات در تامین کلسیم مورد نیاز بدن، گفت: شیر سرشار از کلسیم است که برای استحکام دندان ها و استخوان ها لازم است.

بیشتر بخوانید:

کودکان بهتر است چه زمان‌هایی موز بخورند؟

وی افزود: شیر تازه به دلیل داشتن ترکیبات غذایی منحصر به فرد، بخشی جدایی ناپذیر از برنامه غذایی مدارس دولتی در کشورهای مختلف است؛ یک لیوان شیر ۱۳ ماده مغذی ضروری را برای رشد و یادگیری کودکان به ارمغان می‌آورد و آن را جزء مهمی از رژیم غذایی کلی آنها می‌کند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه یک لیوان شیر می تواند کلسیم و فسفر لازم برای رشد مناسب و استحکام استخوان‌ها در گروه‌های سنی کودکان و بزرگسالان را تامین کند، خاطرنشان کرد: مطالعات نشان داده‌اند که مصرف شیر با قد کودکان و رشد جسمانی نوجوانان رابطه مثبت دارد. همچنین مصرف شیر به ویژه در دانش آموزان دختر باعث افزایش تراکم استخوان می‌شود.

وی گفت: نوجوانی نیز دوره رشد فکری و عاطفی همراه با رشد جسمانی است و تغذیه نقش مهمی در یادگیری دانش‌آموزان دارد، مطالعات نشان داده که مصرف شیر و فرآورده های لبنی، با بهبود عملکرد تحصیلی در نوجوانان ارتباط دارد.

اسماعیل‌زاده تاکید کرد: والدین حتما یکی از میان وعده‌های مدارس فرزندان‌شان را به یک پاکت شیر اختصاص دهند تا علاوه بر بهبود یادگیری در مدرسه، سلامت فرزندشان نیز تامین شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم با هدف آگاهی بخشی آحاد جامعه درخصوص مصرف نمک تصفیه شده یُددار و افزایش مصرف لبنیات با شعار "انتخاب همه، نمک کم اما تصفیه شده یُد دار" برای هفته اول و شعار "از کودکی تا پیری، لبنیات دوست سلامتی" برای هفته دوم، از تاریخ ۱ بهمن ماه آغاز شده و تا ۱۵ بهمن ماه سال جاری ادامه دارد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1218194

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =